Diner bij In den Boekenkast in Capelle aan den IJssel

Het interieur doet zijn naam eer aan: eten In den Boekenkast. Of het eten in deze gezellige sfeer van een bruin café lekker is, dat lees je in deze review.

8 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Een echt bruin café waar je niet alleen terecht kunt voor een drankje aan de bar, maar ook voor een diner. De inrichting doet de naam van het restaurant eer aan, je waant je echt in een boekenkast. Overal liggen boeken. Een gezellige ambiance!Wij kregen een tafel toegewezen in het midden van het restaurant. Je kan de keuken in kijken, dat is altijd leuk. Het duurde vrij lang voordat drankjes en de menukaart kregen, we leken meteen even vergeten. Ik koos als voorgerecht de carpaccio. Vlak voor het voorgerecht werd voor mij apart brood geserveerd, een beetje laat. Ik kreeg ook alleen een schaaltje olie erbij, terwijl mijn tafelgenoten (glutenvrije) toppings hadden voor het brood, zoals boter. De carpaccio was heel smaakvol, lekker vlees en precies zoals een carpaccio moet zijn.Aanvulling 13 mei 2016 gingen we weer naar In den Boekenkast. Dit keer werd het dessert speciaal aangepast en genoot ik van een heerlijke glutenvrije chocolademousse. Daarnaast was ook de rest van het diner heel goed verzorgd. Speciaal glutenvrije frietjes, aparte salade, brood met smeersels. Top!

Meer info? Bezoek aan: In den Boekenkast Te: Stadsplein 3, Capelle aan den IJssel Op: 1 februari 2015 & 13 mei 2016 Website: www.indenboekenkast.nl

Ben jij ook bij De Boekenkast geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!