Diner bij Ribs Factory in Breda

Eten bij the Ribs Factory in Breda. Een steakhouse & grill, kan dat metzondergluten? Je leest het in deze review.

Review 0
8.3 metzondergluten
3 van onze bezoekers (1 beoordeling)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
We gingen met zes vriendinnen een hapje eten bij Ribs Factory in Breda. Van te voren hadden wij een tafel gereserveerd en geïnformeerd over de glutenvrije mogelijkheden, want dat is toch best spannend bij een restaurant met burgers, ribs en steaks!Als enige van ons zessen had gastschrijfster Ying al eens eerder gegeten bij Ribs Factory in Breda en had van tevoren al een keus gemaakt. Zij ging dan ook net als bij haar eerste bezoek voor de Steak and Ribs 2: een 200 gram tenderloin steak en een halve spare ribs. Je krijgt daarbij salade, frietjes en twee sausjes geserveerd. Net als de eerste keer smaakte het ook dit keer erg goed. De steak was, zoals ik om had verzocht medium rare en het vlees van de spare ribs was erg mals en makkelijk van het bot af te halen.

Ilona koos voor de glutenvrije Italian Burger, met onder meer parmaham, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Omdat de friet in hetzelfde vet wordt gebakken als niet-glutenvrije producten, is deze niet glutenvrij, dus wat extra salade. De burger was heerlijk, omdat het geen specifiek ‘burgerbroodje’ is ziet deze er wat apart uit, maar de smaak is helemaal prima. Heerlijk om in een restaurant weer eens een lekkere burger te eten!Wij hebben heerlijk gegeten, ook glutenvrij! Ribs Factory heeft verschillende vestigingen dus informeer vooraf goed naar de mogelijkheden en reserveer in elk geval vooraf. De locatie in Breda is in elk geval zeker een aanrader!

Meer info?
Bezoek aan: Ribs Factory Breda
Te: Grote Markt 21, Breda
Op: 14 maart 2015
Website: www.ribsfactory.nl


Ben jij ook bij Ribs Factory geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!