Wil je schitteren in de keuken? En lekker onderuit op de bank een goed interview lezen? Een tijdschrift dat je vast kunt houden en uit kunt lezen… Opscheppen is vanaf nu te bestellen en valt binnen een paar dagen op je deurmat!cover-opscheppen

Opscheppen is een prachtig magazine voor liefhebbers van eten. Een magazine vol goede verhalen waarmee je lekker op de bank gaat zitten. Een kookboek met fantastische recepten die je laten schitteren in de keuken. Opscheppen laat je zien hoe mooi eten is en brengt je kookplezier, ontspanning en gezelligheid.

  • Boordevol heerlijke recepten
  • Goede interviews
  • Je steunt de Maag Lever Darm Stichting, per magazine gaat er € 1,- naar dit goede doel.

    Opscheppen magazine:  9,95 – incl. gratis verzending binnen Nederland

bestel-opscheppen

 

Meer over Opscheppen

In het magazine vind je heerlijke recepten voor lekkere dingen, zoals sinaasappelcake en brownies. En wat dacht je van een frisse mandarijn-limonade. Of maak een uitgebreid diner met het recept voor rijsttaart, Oosterse tempeh of ei-bonenschotel. Alle recepten zijn glutenvrij en vegetarisch.
Ook lees je interviews met Kim van Velzen, een horeca-ondernemer die een interessante kijk geeft in de keuken van de horeca, en met de bloggers van Foodaholic, twee enthousiaste zussen die vertellen over hun passie voor eten. Een ander prachtig verhaal komt van mevrouw Groeneweg, zij vertelt over haar ervaringen als 14-jarig meisje tijdens de Tweede Wereldoorlog en hoe zij met wat extra eten probeerde te zorgen voor haar familie. 

opscheppen-preview

De makers van Opscheppen

opscheppen-ilona-stefanHi, wij zijn Ilona & Stefan. De trotse makers van Opscheppen. Al jaren werken we aan metzondergluten.com en voor ons is het een mooie volgende stap iets tastbaars uit te geven. Opscheppen kan mee de keuken in, de plek waar wij ook zo graag zijn!

 

Verkooppunten Opscheppen

Opscheppen is online te koop via deze website

Bestel Opscheppen en ontvang het magazine thuis!

Je kunt het magazine eenvoudig online bestellen door op onderstaande groene knop te klikken. Vul op de volgende pagina jouw adres in en rond de bestelling af door de betaling te doen. Binnen een paar dagen ligt Opscheppen op jouw deurmat, vers van de pers!
Wil je ons nog wat vragen voordat je het magazine bestelt? Stuur een mailtje naar info@metzondergluten.com, we helpen je graag! 

bestel-opscheppen

Opscheppen 2 komt er aan…

We zijn druk bezig met nummer 2 van Opscheppen! Lees verder…