Afternoon Tea bij Hotel New York in Rotterdam

We bezochten Hotel New York in Rotterdam voor een Afternoon Tea. Een gezellige middag op een mooie locatie, met heerlijke hapjes en theesoorten.

 

8 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Op een zonnige, winderige zaterdagmiddag liepen we over de Wilhelminapier in Rotterdam richting Hotel New York om daar te gaan genieten van een high tea. Bij binnenkomst nog even aan de serveerster gemeld dat ik een glutenintolerantie heb. Het klonk als een verrassing, terwijl ik toch van te voren had gebeld. Als dat maar goed kwam! Maar al snel bleek dat ik me voor niets heel even zorgen had gemaakt. We kregen twee grote etagères met z’n drieën, waarvan eentje speciaal voor mij! Daarnaast nog een bordje met sandwiches erbij. Het was heerlijk! Maar het brood had nog wel getoast kunnen worden om het iets smakelijker te maken, het beleg was maakte het goed: eiersalade, een soort tapenade en gerookte zalm met roomkaas. Maar het brood was heel droog! Verder lagen op de etagère verschillende kazen, marmercake met een soort room, chocolaatjes,fruit en andere zoetigheden. Gelukkig konden we onbeperkt thee (en koffie) bestellen, waardoor we lekker lang konden blijven zitten. We werden weinig lastiggevallen en konden lekker theeleuten. Een heerlijke high tea middag, voor herhaling vatbaar!Meer info?
Bezoek aan: Hotel New York
Te: Rotterdam
Op: 26 oktober 2013
Website: www.hotelnewyork.nl

Ben jij ook bij Hotel New York geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!