Diner bij De Bank in Capelle aan den IJssel

Restaurant én wijnbar De Bank in oud-bankkantoor met tussengerechten op de kaart. Is dat wat? Lees nu de hele review!

8.3 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
We eten regelmatig bij restaurant/wijnbar De Bank, een mooi ingericht restaurant in een oud-bankkantoor. Zo wordt de wijn bewaard in de oude kluis. We worden keurig begeleid naar onze tafel, waar we genietend van een amuse de wijnkaart kunnen bekijken. Aan wijnen geen gebrek, niet gek gezien het een wijnbar is natuurlijk. Op de kaart staat bij elk gerecht een wijntip.De Bank werkt met tussengerechten, waarbij twee tussengerechten gelijk staan aan een voor- en hoofdgerecht. Het concept kunnen we zeker waarderen, een voorgerecht is vaak te klein en een hoofdgerecht te groot. Op deze manier heb je twee gerechten van een mooi formaatje, waardoor je kan genieten van het geen er op je bord ligt. De gerechten worden apart geserveerd, zodat je toch werkt in gangen en lekker kan tafelen. Het werd al snel erg druk, maar aan aandacht ontbrak het niet. ‘Onze’ ober kwam vaak genoeg even checken of alles naar wens was. Als voorgerecht kozen we fingerfood, waardoor je verschillende gerechtjes kunt proeven. Bij het smakelijke tussengerecht daarna kreeg Ilona apart gebakken aardappeltjes geserveerd en een aparte salade, beide natuurlijk glutenvrij. 

Als nagerecht is er helaas glutenvrij weinig mogelijk bij dit restaurant en dat is jammer, omdat ze veel kennis hebben van het glutenvrij eten! Maar bijna alle dessert die op de kaart staan kunnen niet glutenvrij worden geserveerd.  Dus gewoon genoeg eten en dan lekker een koffie of thee als afsluiter!

Het restaurant is niet een van de goedkoopsten, maar als je graag ietsjes meer betaalt voor goede bediening en heerlijke (glutenvrije) gerechtjes is het zeker een bezoek waard! 

Meer info?
Bezoek aan: Restaurant Wijnbar De Bank
Te: Capelle aan den IJssel
Op: 21 september 2013
Website: www.restaurantdebank.nl

Ben jij ook bij De Bank geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!