Diner bij De Zeebries in Koudekerke

Vakantie in Zeeland, wat is er dan fijner te eten in een strandpaviljoen met een ondergaande zon…?

8.8 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Een weekje vakantie in Zeeland, wat is er dan fijner te eten in een strandpaviljoen met een ondergaande zon…? Op een rustige vrijdagavond namen we plaats aan het mooiste tafeltje dat er was. We werden verwelkomt door zeer vriendelijke bediening en kregen een lekkere amuse. De wijnkaart was verrassend klein, slechts vier wijnen. Maar, zo vertelde de eigenaar die regelmatig aan tafel verscheen, beter vier goede wijnen dan tien mindere, en gelijk heeft hij. We kozen een fles en hij bleek inderdaad heerlijk.

Vooraf een garnalencocktail, als hoofdgerecht een overheerlijke heilbotfilet met garnalen en druifjes. Een verrassende combinatie, zeker met de druifjes. Het vakmanschap was te proeven! Het dessert besloten we over te slaan, dus we waagden ons aan de Zeebries Coffee (geheim recept volgens de kaart, en dat maakt je nieuwsgierig). De Zeebries Coffee liet van zich horen, man wat een sterke koffie (vooral qua alcohol).Kortom, heerlijk gegeten, vakmanschap in de keuken en een top locatie. De prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld, maar dat vonden we het waard. Een aanrader voor iedereen!

Meer info?
Bezoek aan: Strandpaviljoen de Zeebries
Te: Koudekerke (provincie Zeeland)
Op: 18 oktober 2013
Website: www.de-zeebries.nl

Ben jij ook bij de Zeebries geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!