Diner bij La Gitana in Eindhoven

All-you-can-eat tapas! Is dat gezellig en lekker? En ook nog met én zonder gluten? Lees nu de hele review!

6.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Tapas eten! All-you-can-eat Tapas restaurant La Gitana bevond zich tijdens ons bezoek midden in de festiviteiten van het jaarlijkse ‘Glow’ in Eindhoven. Over het algemeen houd ik niet zo van all-you-can-eat restaurants, je wordt soms de deur uit gekeken en zeker niet altijd even vriendelijk geholpen. Eens kijken hoe het in La Gitana verloopt… Het was zaterdagavond en de zaak was redelijk gevuld toen we binnen kwamen. De ontvangst was niet spectaculair, we kregen een tafel toegewezen en daarbij werd er vanuit gegaan dat men bekend is met het concept. Zo niet? Dan moet je de achterkant van de menukaart lezen voor de spelregels, zo ook voor ons het geval. Je mocht drie gerechtjes per ronde per persoon bestellen en maximaal één dessert per persoon. Klein minpuntje dus. Meteen toen we gingen zitten kwam er een mandje brood op tafel. We bestelden een flesje wijn en gaven aan dat Ilona glutenvrij wilde eten. Dat hadden we zeker van te voren niet aangegeven? Jazeker wel! Oh.. normaal schrijft ze het op maar het was kennelijk niet goed opgeschreven. Ze zou nog wat brood komen brengen. Dat brood arriveerde uiteindelijk pas nadat er al wat hapjes op tafel stonden, maar fijn dat ze het hadden en dat ze ondanks dat het niet genoteerd was toch goed reageerden. Het was wel gewoon wit fabrieksbrood, weinig bijzonders.De eerste ronde liet even op zich wachten, maar daarna was de keuken op dreef en kwamen de bestellingen vrij snel. Alles werd op kleine bordjes gereserveerd waar je vervolgens lekker van kon eten. Niemand kreeg een eigen bordje, wat toch wel erg handig had geleken. De gerechtjes zijn klein, maar stuk voor stuk erg lekker. Voor een all-you-can-eat vonden we het eten echt prima en zeker gezien de prijs (€16,50 p.p. in het weekend; €14,50 p.p. doordeweeks). Ilona kreeg een menukaart waarop handmatig wat tekentjes waren gezet bij de gerechtjes die gluten bevatten. Keuze genoeg! Bij veel hapjes zaten wel sausjes en dressings, en soms twijfelden we toch stiekem een beetje en hebben de niet-glutenvrije tafelgenoten het lekker opgegeten. Ook de chocolademousse was glutenvrij.

Pluspunt is dat ze het twee uur onbeperkt tapas eten niet al te nauw nemen, je mag best wat langer blijven zitten en wordt niet weg gekeken. Het is een gezellig tentje met lekkere tapas, maar het zou fijn zijn als ze iets meer vertellen over wat er op tafel verschijnt zodat echt iedereen onbezorgd kan eten. In de haast en drukte lijkt dat een beetje te worden vergeten.

Meer info?
Bezoek aan: La Gitana
Te: Eindhoven (vestiging Centrum, Kerkstraat 36)
Op: 17 november 2013
Website: www.tapasvoorthuis.nl

Ben jij ook bij La Gitana geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!