Hamburgers bij McDonald’s in Rotterdam

Hamburgers bij McDonald’s mét en zonder gluten. Zou dat smaken? Lees nu de hele review!

6.4 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
McDonalds, voor de gluten-eters misschien niet de meest bijzondere ervaring, maar als we samen aan de hamburgers kunnen, is dat toch wel leuk! Echt metzondergluten dus.McDonalds heeft makkelijke zelfservice palen waar je direct kunt bestellen, je nummer wordt geroepen en daar staat je dienblad vol lekkers op je te wachten. Voor het metzondergluten vergelijk bestelden we een hamburger en cheeseburger en friet: met en zonder gluten. Je kon gewoon je glutenrijke broodje wijzigen in een glutenvrij broodje. Het was ontzettend druk (wanneer niet bij McDonald’s?), maar we hadden snel ons eten. Nog even een dubbel check welke broodjes glutenvrij waren. Daarop kwam meteen een antwoord. De medewerkster was kennelijk goed op de hoogte. Op de glutenvrije, apart verpakte broodjes zat een bonnetje. Duidelijk! Het glutenvrije broodje was lekker! Zeker niet droog. Echt, voor McDonald’s waarden, een lekker broodje. Het broodje lijkt ook op de broodjes met gluten.McDonalds, het blijft af en toe lekker. Nu dus ook glutenvrij. Als je het maar niet te vaak doet ;-). Let op, niet bij alle vestigingen kun je glutenvrije hamburgers, cheesburgers en quarterpounders bestellen. 

Meer info?
Bezoek aan: McDonald’s
Te: Zuidplein, Rotterdam
Op: 9 november 2013
Website: www.mcdonalds.nl/producten/glutenvrij

Ben jij ook bij Mc Donalds geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!