Diner bij Vis à Vis in Vlissingen

Dineren aan de boulevard van Vlissingen doe je natuurlijk bij een visrestaurant. Benieuwd of dit restaurant lekkere visjes serveert? Lees nu de hele review!

Jammer! Dit restaurant is gesloten. Op dit adres zit nu Raymondo, daar zijn we nog niet geweest? Jij wel? Laat het hieronder weten!

5.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Op de boulevard van Vlissingen vinden we restaurant Vis à Vis, de naam zegt het al, voornamelijk vis, maar een stukje vlees staat ook op de menukaart. Het uitzicht op de zee vanuit het restaurant is wel bijzonder! Bij aankomst werd Ilona met gastschrijvers John en Elly vriendelijk verwelkomd en onze jassen werden aangenomen. We hadden gereserveerd, op zaterdagavond, maar de drukte viel mee.

Een drankje vooraf en de menukaart. Een stukje brood werd niet automatisch neergezet.Na binnenkomst werd nog even gevraagd welke allergie Ilona had, want ‘er waren vandaag twee verschillende’. Uitleg over de menukaart werd pas na vragen gegeven. Glutenvrij wit fabrieksbrood werd geserveerd, maar zonder boter, op smaak brengen met peper en zout en olie, ook lekker! De voorgerechten kunnen ook als hapjes worden besteld, maar wij kozen voor een garnalen cocktail, zeebaars van de grill en een glutenvrije carpaccio. Het duurde vrij lang voordat dit werd geserveerd, onze bestelling was zoekgeraakt?? Dit werd gecompenseerd door een rondje van het huis, waarna het voorgerecht op tafel verscheen. De borden waren leuk opgemaakt en de smaak was prima. De carpaccio smaakte erg goed en er zat een lekkere dressing op. Als dessert kozen we voor chocolademousse en fruit met ijs en de glutenvrije crème brulee. Simpel, maar het smaakte goed!Als hoofdgerecht hadden we zeebaars, kabeljauwrug en ook een glutenvrije kabeljauwrug. Ook dit zag er leuk uit, alleen de mosterdsaus op de kabeljauw was zeer pittig, zonde van de smaak. op de gutenvrije variant zat dezer saus dan weer niet, maar ook geen kruiden of iets dergelijks. De frietjes zouden wat meer aandacht kunnen krijgen, in hetzelfde vet worden namelijk ook de snacks gebakken, wat de smaak niet ten goede komt. De salade was simpel. Tijdens het dineren werden we weinig lastiggevallen, maar er werd ook niet gevraagd of we nog iets wilden drinken, of hoe het eten smaakte. De beloofde gebakken glutenvrije aardappeltjes bleven weg: de frietjes waren toch wel glutenvrij. Uiteindelijk bleek dit toch niet het geval, dus werden toch de aardappeltjes nog bereid.Al met al is de prijs die je bij Vis à Vis betaalt vrij hoog. Het personeel doet hun best, maar laten wat steekjes vallen en voor de prijs viel de kwaliteit en aandacht die wordt besteed aan het (vooral het glutenvrije) eten wat tegen.

Meer info?
Bezoek aan: Amadore Café Restaurant Vis à Vis
Te: Boulevard Evertsen 2/8, Vlissingen
Op: 7 december 2013
Website: www.amadore.nl/restaurant-zeeland/vlissingen/vis-a-vis/

Ben jij ook bij Vis á Vis geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!