Diner bij Restaurant iets Anders in Noordwijk

Het jaar goed beginnen met een diner bij Iets Anders, vlakbij de boulevard van Noordwijk. Is dit echt iets anders? Lees nu in onze review…

6.3 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Update: inmiddels is restaurant Iets Anders weg aan de Grent 30. Wel zit op het Picképlein 30 in Noordwijk nu grillrestaurant Iets Anders. Deze recensie gaat over de oude locatie! Ben jij bij het grillrestaurant geweest? laat dan hieronder jouw review achter!

In de eerste week van het nieuwe jaar besloten Ilona met gastschrijvers John en Elly bij Iets Anders in Noordwijk te gaan eten. Dit restaurant serveert volgens de site biologisch, duurzaam en fairtrade. Bij binnenkomst werden we direct opgemerkt en vriendelijk ontvangen. De entourage is best apart, verschillende niveaus, wat dit restaurant niet echt geschikt maakt voor minder validen. We werden door de ober naar onze tafel gebracht en er werd gevraagd of we iets te drinken wilden. Ook werd de menukaart gebracht en uitgelegd. Er kan een keuze worden gemaakt uit een 3-4-5 gangenmenu, vrij te kiezen van de hele kaart met een vaste prijs, maar andere keuzes zijn ook mogelijk. Wij kozen voor een “grand entree” (kleine voorgerechten waar je met z’n tweeën van kan genieten zoals een kleine carpaccio van vlees/zalm en een tartaartje met ei.). Extra brood erbij is mogelijk, tegen betaling, glutenvrij brood moet je op tijd om vragen want dit laat even op zich wachten. 

Het hoofdgerecht werd op één bord geserveerd. Wil je daar frites of extra garnituur bij, dan is dat tegen betaling te bestellen. Glutenvrije frietjes zijn er niet. Bij het nagerecht gekozen voor koffie / thee. Geen schaaltje lekkers erbij, maar een advocaatje met een lange vinger daarin, ook voor de glutenvrije eter.. Toen dit werd opgemerkt werd het mee terug genomen en kregen we geen alternatief terug. De bediening is attent, er wordt regelmatig door diverse personen gevraagd of alles naar wens is. De kwaliteit is goed, het eten is lekker maar niet bijzonder en de prijs ligt vrij hoog. Ook komt het biologische, fairtrade en duurzame aspect niet echt terug op de menukaart of in andere dingen.

Meer info?
Bezoek aan: Restaurant Iets Anders
Te: de Grent 30, Noordwijk
Op: 4 januari 2014
Website: www.restaurant-ietsanders.nl

Ben jij ook bij Iets Anders geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!