Lunch bij de Boterhal in Breda

Op de Grote markt in Breda zit de Boterhal. Een groot monumentaal pand dat is omgebouwd tot restaurant. Benieuwd hoe de lunch daar smaakt? Lees snel de hele review!

7.9 metzondergluten
6 van onze bezoekers (1 beoordeling)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Ilona ging met gastschrijfster Eliane en Kim lunchen bij de Boterhal in Breda, een sfeervolle zaak, gelegen midden in het centrum van Breda op de Grote Markt. De Boterhal oogt van buiten niet zo groot. Binnen blijkt het echter anders. Het is een grote zaak, maar toch heel sfeervol ingericht. Het is vanwege de grootte geen rustig restaurant maar een gezellige drukte. Bij binnenkomst werden wij gastvrij ontvangen en naar onze tafel begeleid. De bediening was erg vriendelijk en vroeg meteen bij wie hij rekening moest houden met een glutenallergie en of dat het ‘het enige’ was of dat nog ergens anders rekening mee moest worden gehouden. Hij was goed op de hoogte wat ervoor zorgde dat wij ons geen zorgen over de lunch maakte.Voor de lunch kozen wij voor het brood met de pittige kip met paprika, rode ui en pijnboompitten, het twaalf uurtje en glutenvrije salade met geitenkaas.  Het (wit)brood met de pittige kip was erg lekker en ook goed op smaak gebracht. En lekker pittig, zoals op de naam al deed vermoeden. Het twaalf uurtje bestond uit een mini-soepje, een witte boterham met een kroket en een kleine caesar salade. Het soepje (o.a. met kokos) was erg pittig, eigenlijk iets té. De rest was erg smakelijk, maar niet bijzonder. Ook de glutenvrije lunch was lekker, de salade was goed, bijzonder met hazelnoten (in plaats van de standaard walnoten). Ik kreeg er standaard, niet bijzonder, glutenvrij brood bij met boter.De porties waren prima. Kortom, wij hebben lekker gegeten op een leuke locatie! Ook glutenvrij eten kan onbezorgd en lekker bij de Boterhal. We zijn erg benieuwd naar een glutenvrij diner in dit drukke restaurant, dus dat gaan we zeker eens uitproberen

Meer info?
Bezoek aan: De Boterhal
Te: Grote Markt 19, Breda
Op: 5 januari 2014
Website: www.deboterhal.nl

Ben jij ook bij De Boterhal geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!