Diner bij El Fuego in Domburg

Een sfeervol Mexicaans restaurant in het gezellige centrum van het Zeeuwse dorp Domburg. Is het eten net zo lekker? Lees hier de review…

6.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
In het gezellige centrum van het Zeeuwse dorp Domburg zit Mexicaans restaurant El Fuego. Het was een drukke zaterdagavond, de zaak zat helemaal vol. Wij kregen een mooi tafeltje in de hoek, waar we rustig konden genieten van het eten en gezellig konden bijpraten. We kwamen hier onder meer terecht omdat we waren getipt over de menukaart waarop staat welke gerechten glutenvrij kunnen worden geserveerd. De bediening kwam snel en het eerste drankje stond al gauw op tafel. We bestelden een witte huiswijn besteld, prima wijntje voor het eten. Als voorgerecht kozen we voor de vissoep en de glutenvrije maissoep. Bij het serveren was mijn stokbroodje alleen op het bord van Ilona beland (die glutenvrij eet), dus dat was niet zo scherp van de keuken. Maar op dat kleine schoonheidsfoutje na was de soep heerlijk!Als hoofdgerecht ging Stefan voor de specialiteit van het restaurant (als we de kaart mogen geloven): fajita met surf en turf. Een hele maaltijd! Drie fajita’s geserveerd met drie sausjes en een stevige schaal vol groente, vlees en gamba’s. Eerlijk gezegd net iets te veel. Ondanks dat het gerecht meer dan genoeg was, miste ik wat variatie in de vorm van salade of wat friet. Ilona koos de varkenshaasmedaillons met een pepersaus. Er stond bij dat het glutenvrij geserveerd kon worden. Bij uitserveren bleek dat er geen saus bij het gerecht zat. Jammer dat er geen alternatief werd geboden! Voor de frietjes was wel een alternatief, namelijk een aardappelgarnituur. Dit was erg lekker en er zat ook een soort crème fraîche sausje bij, wat ik ook maar met mijn vlees combineerde.Al met al prima gegeten voor een redelijke prijs in een gezellig restaurant in het mooie Domburg.  Door de duidelijke aanduidingen in het menu hadden we bij El Fuego verwacht dat er alternatieven konden worden geboden, in plaats van het weglaten van saus en brood. Maar het is zeker handig dat je gewoon iets kan kiezen van de kaart en kan vragen of het glutenvrij kan worden bereid, dat zorgt er wel voor dat je hier in principe zonder reservering prima glutenvrij kunt eten!

Meer info?
Bezoek aan: El Fuego
Te: 't Groentje 9, Domburg
Op: 8 februari 2014
Website: www.el-fuego.com

Ben jij ook bij El Fuego geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!