Lunch bij de Westkaap in Westkapelle

Midden op de zeedijk in Westkapelle ligt Dijkpaviljoen De Westkaap. Belooft deze mooie locatie een net zo’n goede lunch? Lees hier de review…

7.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Ter viering van oma’s verjaardag reisde de familie af naar restaurant de Westkaap in Westkapelle. Gelegen op de dijk aan zee zorgt voor de mooie combinatie van zeezicht, de luxe om de auto direct naast het restaurant te parkeren en het restaurant te bereiken zonder door het zand te hoeven ploegen. Ondanks dat we rond lunchtijd in het restaurant waren konden we gebruik maken van de lunch- en dinerkaart. We besloten een voor- en hoofdgerecht te nemen en ook dat kon moeiteloos gecombineerd worden tussen beide kaarten.We bestelden een krabbensoep en glutenvrije gegrilde gamba's vooraf. Een flinke kom soep kwam Stefan tegemoet, heerlijke soep waarbij je echt proefde dat het vers was. Ook de gamba's waren erg lekker. Als hoofdgerecht bestelden we een broodje met gerookte zalm en een glutenvrije salade met geitenkaas. Een lekker afgebakken broodje met verse zalm, een groot en heerlijk broodje! Vooraf was al gevraagd of Ilona frietjes bij de geitenkaas salade wilde, want die konden glutenvrij worden geserveerd, met glutenvrije mayonaise! Leuk! Dat hoor je niet vaak. De salade was erg lekker, de geitenkaas was ook goed van smaak. De overige gerechten aan de tafel zagen er ook goed uit. Denk wel even na voordat je een appeltaartje (niet glutenvrij!) bij de koffie besteld, de punten zijn zo groot, dat staat gelijk aan een hele appeltaart bij een ander restaurant. Glutenvrij eten bij de westkaap gaat ook prima, er worden goede glutenvrije alternatieven werden geopperd, zonder de hele tijd nadruk te leggen op het aanpassen van de gerechtjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Leuk in combinatie met een wandeling langs het water!

Op 14 mei 2015 en en in mei 2016 zijn wij weer bij de Westkaap geweest. in 2015 was het wederom net zo goed. In 2016 helaas wat minder. Er moest continu gevraagd worden naar glutenvrije opties, dessert was niet mogelijk en frietjes werden ook niet geserveerd. Viel een beetje tegen dus, wat is jullie ervaring?? Laat het hieronder weten! 

Meer info?
Bezoek aan: De Westkaap
Te: Zeedijk 7, Westkapelle
Op: 9 februari 2014 + 14 mei 2015
Website: www.westkaap.nl

Ben jij ook bij de Westkaap geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!