Lunch bij Lounge44 in Herten

Aan de haven ‘de Rosslag’ in Herten (gemeente Roermond) hebben we geluncht bij Lounge44. Komt de Limburgse gezelligheid in dit restaurant tot haar recht? Lees hier de review… 

8 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Een gezellige lunch met vriendinnen, waaronder gastschrijfster Kim, in Herten (gemeente Roermond) bij Lounge44. Het restaurant ligt aan een jachthaven, dus je hebt een mooi zicht op de boten en het water. Als het mooi weer is kan je lekker buiten zitten op het gezellige terras. De lunchkaart is vrij uitgebreid met broodjes, salades, soepen, snacks, maar ook een complete 2- of 3-gangen lunch.Voor de glutenvrije lunch vroegen we of het handig was dat gewoon wat van de kaart werd gekozen en dat ze dan de mogelijkheden zouden bekijken. Dat was prima. Ze hadden ook 'glutenbrood'. Hier moesten we erg om lachen en dit werd snel gecorrigeerd naar glutenvrij brood. We gingen allebei voor de salade met parmaham, eentje met en eentje zonder gluten 🙂 Het was een lekkere verse salade die ook nog eens goed gevuld was. Er was weinig verschil tussen de glutenvrije en glutenvolle variant. Bij de salade werd vers brood geserveerd, ook glutenvrij warm brood, met boter en olijfolie met zout. Ruim voldoende om de honger te stillen. De bediening bij Lounge44 is heel erg vriendelijk en je wordt op een leuke manier goed in de gaten gehouden door de bediening. Een onbezorgde lunch op een erg mooie locatie. Zeker voor herhaling vatbaar!

Meer info?
Bezoek aan: Lounge44
Te: Schoolstraat 44, Herten
Op: 4 april 2014
Website: www.lounge44.nl


Ben jij ook bij Lounge44 geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!