Diner bij Stan & Co in Utrecht

In Utrecht is zoveel keus aan restaurants dat je niet weet wat te kiezen. Dus hebben we de tip gevolgd om naar STAN & CO te gaan. Was het een goede tip? Lees hier de review….

7.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Op een mooie, zonnige zaterdagavond togen we met zes vriendinnen naar STAN & CO in Utrecht om daar te eten. Op internet hadden we gelezen dat je bij STAN & CO ook goed glutenvrij kunt eten. Maar eens even proberen dus. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. Ondanks het feit dat we niet gereserveerd hadden, hadden ze toch een tafel voor ons. Wel zagen we op veel tafels een bordje met gereserveerd staan. Het is dan ook aan te raden om, met name in de weekenden, vooraf te reserveren. Bij binnenkomst valt direct het mooie en trendy interieur op.Gastschrijfster Sanne had als hoofdgerecht een lady steak (150 gram). De steak smaakte goed en werd geserveerd met groente, aardappelgratin en een puntzakje friet. Voor de bereiding van de gerechten maken ze gebruik van een houtskool gestookte oven. De heerlijke houtskool smaak zou je volgens hetgeen op de menukaart stond beschreven terugvinden in de gerechten, dat proefden we niet echt. Als dessert had ik de witte en pure chocolademousse. Deze was lekker. Het eten is zeker niet uitzonderlijk te noemen, maar qua prijs/kwaliteitverhouding goed. Ilona koos de zeebaars met citroen, knoflook, tijm en Stan’s Potato. De frietjes werden apart gebakken. Ook kreeg ik nog brood erbij geserveerd, eten te over dus! De zeebaars was wat lastig te ontleden door het knapperige korstje en graatjes, maar lekker. Een goed initiatief is trouwens de fles water voor 1 euro, dat STAN & CO aan een project doneert. De chocolademousse was ook lekker, en fijn dat er ook een glutenvrij dessert is!De service bij STAN & CO was heel erg goed. De medewerkers die ons bedienden waren, zonder uitzondering, erg vriendelijk en behulpzaam. Als je voor een leuke prijs een gezellige avondje wilt eten is STAN & CO dan ook zeker een aanrader.

Meer info?
Bezoek aan: STAN & CO
Te: Ganzenmarkt 16a, Utrecht
Op: 16 juli 2014
Website: www.stan-co.nl


Ben jij ook bij STAN & CO geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!