Diner bij Lokaal Zeven in Tilburg

De naam zegt het al: bij Lokaal Zeven waan je je weer even in de schoolbanken. De multo-map menukaart biedt genoeg keuze. Of het diner heeft gesmaakt lees je in onze review!

6.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Na een dagje shoppen zijn wij (voor een snelle hap) gaan eten bij Lokaal Zeven in Tilburg. Het restaurant is leuk aangekleed, met 'schoollokaal' als thema. Zo staat de menukaart in een multomap, staan overal schoolse spreuken en hangen er krijtborden.Als hoofdgerecht kozen we de “Tilburger”. Zoals de kaart aangeeft: "Een gigantische runderburger, tomaat, ui, komkommer, Cheddarkaas, bacon en een zachte, pittige saus". De burger smaakte goed, maar hij was niet gigantisch en de pittige saus heeft gastschrijfster Eliane niet geproefd. Jammer! Ook kozen we de glutenvrije zeebaars met saus van pommodori en basilicum. Er was de keuze tussen frietjes, aardappelwedges of rijst als bijgerecht. We vroegen of de aardappelwedges apart konden worden gebakken. Ze bleken niet glutenvrij te zijn. Uiteindelijk bleek dat het geen verse wedges zijn, maar wedges die sporen van gluten kunnen bevatten. Jammer dat er niet met verse producten wordt gewerkt, dan was even bakken in de pan zo gebeurd! Er was dus geen keuze, het werd rijst. Ook de pommodori saus ontbrak bij opdienen, maar dit was vervangen door een ander koud sausje.De sfeer in Lokaal Zeven was goed, het is gezellig klein restaurant. Er zaten zelfs nog een paar klanten op het terras onder de terrasverwamers. Ook de bediening in het restaurant is erg vriendelijk. Al met al waren we wel een beetje teleurgesteld na de goede ervaring die wij vorige keer hadden met de glutenvrije High Wine bij Lokaal Zeven. Toch nog maar eens een keer de proef op de som nemen denk ik bij een volgend bezoek aan Tilburg!

Meer info?
Bezoek aan: Dertien
Te: Pieter Vreedeplein 7, Tilburg
Op: 8 november 2014
Website: www.lokaalzeven.nl


Ben jij ook bij Lokaal Zeven geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!