Ontbijt bij Villa Augustus in Dordrecht

Een drukbezocht ontbijt bij Villa Augustus op zondagmorgen. Rustig wakker worden of iets té gezellig?

7.1 metzondergluten
7.5 van onze bezoekers (2 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Een ontbijtje op zondagmorgen in Villa Augustus. Een stuk drukker dan we hadden verwacht. Maar de tafels zijn ruim opgezet, dus daar heb je weinig last van. Laat dat ontbijt maar komen 🙂 Het ontbijt is te halen bij een lopend buffet. Koffie en thee wordt geserveerd door de bediening, al moet je soms wel je best doen om de aandacht te trekken van één van de obers. Het buffet is uitgebreid: er is keuze uit van alles, van croissant tot salade en van gekookte eitjes tot aan worteltaartjes (met gluten). die laatste waren Stefan zijn favoriet. Ook het verse fruit ontbrak niet, lekker met yoghurt en muesli.Bij reservering (tafel om 10 uur gereserveerd) hadden we gevraagd of ze rekening konden houden met een glutenintolerantie. Dat was geen probleem. Toen we koffie/thee hadden besteld vroegen we naar de mogelijkheden, want er stond een ontbijtbuffet en er werd niets uitgelegd. Er zou wat brood in de oven worden gedaan. Ondanks dat we ook al gereserveerd hadden duurde het ook na binnenkomst best lang voordat het glutenvrije brood op tafel kwam. Glutenvrij was er verder keuze uit vers fruit, yoghurt en vers beleg. Het glutenvrije brood was niet erg bijzonder en leek soort voorverpakt, getoast brood. Het was lekker omdat het getoast was, maar het verschil met de croissants en verschillende broodjes van mijn tafelgenoten was best groot. Je moet dus vooral zelf een beetje creatief zijn met de lekkere soorten beleg, een gekookt eitje en een heerlijke verse jus d’orange!Al met al een prima locatie voor een ontbijt, glutenvrij moet je alleen niet te hoge verwachtingen hebben.

Meer info?
Bezoek aan: VIlla Augustus
Te: Oranjelaan 7, Dordrecht
Op: 25 januari 2015
Website: www.villa-augustus.nl


Lees ook onze review: diner bij Villa Augustus
Ben jij ook bij Villa Augustus geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!