Meteen naar de inhoud

Diner bij De Kleine Zavel in Antwerpen

Bij een weekendje Antwerpen hoort natuurlijk lekker uit eten gaan! Dat deden we bij de Kleine Zavel in Antwerpen. Lees hier de review!

Een weekendje naar Antwerpen. Voor het avondeten hadden wij, Ilona en gastschrijfster Eliane, van te voren gereserveerd bij de Kleine Zavel in Antwerpen, een restaurant in hartje Antwerpen. Ons sprak het (nieuwe) concept aan van het restaurant, waarbij er verschillende tussengerechten worden geserveerd.

De Kleine Zavel is een sfeervol ingericht restaurant. Bij binnenkomst werd echter direct duidelijk dat de bediening het niet helemaal onder controle had. Het duurde lang voordat onze bestelling werd opgenomen en bij opname van de bestelling werd aangegeven dat wij om 21:00 uur weer weg moesten en plaats zouden moeten maken voor de volgende gasten. Wij konden hierdoor geen volledig menu met vier gerechten meer bestellen. Jammer!

Toen wij hadden uitgekozen wat we wilden eten en de ober onze bestelling opnam, gaf hij aan dat we nog maar twee gangen (tussengerechten) konden bestellen en misschien nog een dessert, gelet op de tijd, in plaats van het volledige menu met vaste prijs. Dat hadden we niet verwacht, even snel wat schrappen in onze keuze dus.

Onbezorgd Belgische uit eten gaan bij de Kleine Zavel is niet echt mogelijk is, want je moet toch weer op tijd weg en daar word je ook continu op gewezen. Het wordt van te voren wel aangegeven maar je krijgt vervolgens niet de ruimte om het door het restaurant zelf aangeboden menu te bestellen, waardoor je geen voordelige menuprijs betaald, maar uiteindelijk ook nog eens erg duur uit bent voor een gehaast diner. Een avondje gezellig tafelen zit er niet in, jammer want van zulk lekker eten moet je toch kunnen genieten!

Meer info?
Bezoek aan: De Kleine Zavel
Te: Stoofstraat 2, Antwerpen
Op: 14 maart 2015
Website: www.dekleinezavel.be