Meteen naar de inhoud

Diner bij Lokanta Proeflokaal in Rotterdam

Misschien wel het leukste stukje van Rotterdam: Kralingen! In Kralingen vonden we het Spaanse proeflokaal Lokanta met tapas op het menu.


Midden in de wijk Kralingen (Rotterdam) vind je het restaurant en proeflokaal Lokanta. Een gezellig restaurant op de hoek van de straat, waar binnen het zonnetje altijd schijnt. De tafels zijn voorzien van tafellakens met felle kleuren en de muren zijn met net zulke kleuren beschilderd.

We waren met een grote groep, waarvan twee glutenvrije eters, bij binnenkomst werd netjes gevraagd wie dit waren. We kozen het verrassingsmenu, allerlei verschillende tapas die gedurende de hele avond worden uitgeserveerd. Om de zoveel tijd verscheen er een gerechtje op tafel, waardoor je heel de avond lekker kon eten. Glutenvrij was allemaal prima geregeld, bij elk gerecht gaf ze aan of het kon, als het niet kon kregen we een vervangend gerechtje. Bijvoorbeeld een gevulde paprika in plaats van gehaktballetjes.

De tapas waren echt heerlijk. Stuk voor stuk lekkere dingen, van vis tot vlees en van bonen tot geitenkaas. Voor iemand die van lekker eten houdt en zich graag laat verrassen is dit een ideaal restaurantje.

Het eten bij Lokanta is erg lekker en het is een erg gezellig restaurantje! Voor herhaling vatbaar!

Meer info?
Bezoek aan: Proeflokaal Lokanta
Te: Waterloostraat 148a, Rotterdam (Kralingen)
Op: 12 april 2015
Website: www.lokanta-proeflokaal.nl