Meteen naar de inhoud

Diner bij Fuiks in Capelle aan den IJssel

Nog net iets te fris bij restaurant Fuiks op het mooie terras aan de IJssel, maar als het eten lekker is komen we gewoon weer eens terug! Leer hier de review.


In Capelle aan den IJssel bezochten we Fuiks, een leuk restaurant aan de IJssel met een mooi terras. We lieten het voorgerecht aan ons voorbij gaan en gingen direct voor een hoofdgerecht. We kozen allebei voor zalm met asperges. De enige aanpassing in het glutenvrije gerecht zou zijn dat er geen gepaneerde kwarteleitjes bij zitten, maar ongepaneerde. De bij geserveerde frietjes worden in niet glutenvrij frituurvet gebakken, dus dat werden lekkere gebakken aardappeltjes. Het gerecht was lekker, de zalm was goed al had hij iets meer doorbakken gemogen. Verder miste een beetje creativiteit in het gerecht en was het een beetje flauw.

Als nagerecht koos Stefan de syllabub en Ilona de glutenvrije crème brulee. De sylabub bleek een heerlijk gerechtje. Prachtig opgemaakt, de creativiteit die mistte bij het hoofdgerecht kwam hier helemaal terug. De crème brulee werd nog brandend op tafel gezet, leuk!

Wij komen zeker nog eens terug!

Meer info?
Bezoek aan: Fuiks
Te: Vuykpark 1, Capelle aan den IJssel
Op: 27 april 2015
Website: www.fuiks.nl