Meteen naar de inhoud

Diner bij Karseboom in Eindhoven

Smakelijk eten voor een eerlijke prijs, dat moet kunnen bij eetcafé Karseboom. Dat gaan we proberen!


Na een gezellige middag op het terras gingen we een hapje eten bij restaurant de Karseboom in Eindhoven. Het restaurant staat in Eindhoven bekend om de vele vegetarische gerechten die ze serveren. We namen plaats aan een tafeltje aan het raam met uitzicht op de straat.

Een aardige ober vroeg ons wat te drinken en kraanwater bleek ook een optie te zijn. Bij onze drankjes kregen we van het huis een paar olijven voorgeschoteld. Als voorgerecht koos ik het Indiaas bordje met Dahl, raita, mangochutney en papadum. Een heerlijke combinatie van smaken, waarbij je met behulp van de papadum met je handen kan eten.

De keuze voor het hoofdgerecht was geen makkelijke, op de (regelmatig wisselende) menukaart staan diverse niet alledaagse vegetarische-, vis- en vleesgerechten. Gastschrijfster Aafke koos de Zarzuela, een Spaans visgerecht met visfilets, mosselen en garnalen. De Zarzuela smaakte erg lekker, de rode saus paste goed bij de vis en het gerecht werd geserveerd met frietjes, een salade en vers gegrilde groenten. Bij sommige gerechten op de kaart staat al aangegeven dat het glutenvrij (en lactosevrij) is, erg handig. Als voorgerecht koos ook Ilona voor het Indiaas bordje met papadum. Wat een bijzonder voorgerecht en leuk geserveerd. Een gerecht om gezellig te tafelen en lekker met je handen eten 😉 Als hoofdgerecht koos Ilona de burger met zoete aardappelen met amandelen en cheddarkaas, met een topping van groenten pesto. Dat klonk namelijk wel erg apart en dat was het ook.

Wij hebben heerlijk gegeten in een gezellige, onbedwongen sfeer en gaan zeker weer eens naar de Karseboom! Waar ze (volgens de bediening) vanzelfsprekend glutenvrije frietjes serveren :-))

Meer info?
Bezoek aan: De Karseboom
Te: Grote Berg 10, Eindhoven
Op: 18 april 2015
Website: www.dekarseboomeindhoven.nl