Meteen naar de inhoud

Lunch bij Baker & Moore in Rotterdam

In hartje Rotterdam zit Baker & Moore, een gezellig tentje voor ontbijt en lunch waar je ook kunt werken. Met als specialiteit het samenstellen van je eigen broodje. Wij gingen het eens proberen!

De Westblaak is een stukje Rotterdam Centrum dat je normaal gesproken misschien overslaat. We vonden toch een reden om er eens langs te gaan: Baker & Moore. De zaak doet sfeervol aan met een leuk terras en een stoere, industriële inrichting. Bij binnenkomst is het even zoeken: hoe werkt dit? Er hangt een groot bord waaruit je je keuze kunt maken en dat doe je in drie stappen. Kies je brood, kies je beleg en kies eventueel wat extra’s zoals dressing of komkommer voor op je broodje. En kan je niet kiezen? Dan hebben ze ook de specials: broodjes die al zijn samengesteld door de chef.

Stefan ging voor een special met tonijnsalade, Ilona een glutenvrij broodje met zalm, daarbij een slow juice van peer. Het broodje liet even op zich wachten, niet erg want we zagen dat alle broodjes vers bereid werden en dat duurt even. De bediening doet alles: bestelling opnemen, broodjes smeren, uitserveren. Beide broodjes en juices smaakten goed. Vers, vers en nog eens vers! Het glutenvrij brood was dus ook heerlijk, precies zoals Baker & Moore ons via Twitter had beloofd 😉 We konden goed zien dat aparte handschoentjes werden aangedaan voordat het glutenvrije broodje werd bereid. In alle beleg zitten aparte vorken, messen en lepels dus daar gaat ook niets mis.

Zeker om relaxt te werken, vergaderen of gewoon om bij te praten met een lekker broodje is Baker & Moore de moeite waard. Wij gaan daar zeker nog eens een wat tijd doorbrengen, om te werken aan metzondergluten.com bijvoorbeeld 😉

Meer info?
Bezoek aan: Baker & Moore
Te: Westblaak 147, Rotterdam
Op: 23 mei 2015
Website: www.bakerandmoore.nl