Meteen naar de inhoud

Diner bij Nu Nautilus in Roermond

Van een dagje varen krijgt je trek! Op naar Nu Nautilus in Roermond aan de jachthaven om in fijn gezelschap te gaan dineren.

Na een dagje over de Maasplassen gevaren te hebben zijn wij gaan eten bij Nu Nautilus. Ik had van te voren een tafel gereserveerd. Dat is bij mooi weer ook aan te raden want het terras zit dan snel vol. Niet vreemd, want met uitzicht over de jachthaven en de Maasplassen is het heerlijk vertoeven daar.

gastschrijfster Eliane koos voor de tomatensoep en de truffelpasta; smaakvol en ruim voldoende. Ilona koos voor de garnalen in olie als voorgerecht en als hoofdgerecht vis met risotto. De risotto was niet glutenvrij dus uiteindelijk kwam er extra salade. Het eten smaakte prima, maar liet wat lang op zich wachten, het leek of we een beetje vergeten waren.

Al met al, prima gegeten, locatie is heerlijk aan de jachthaven met ruim terras. Bediening is heel vriendelijk, maar structuur in de bediening ontbreekt waardoor je je af en toe een beetje vergeten voelt.

Meer info?
Bezoek aan: Nu Nautilus
Te: Maasboulevard 2, Roermond
Op: 11 juli 2015
Website: www.nunautilus.nl