Meteen naar de inhoud

Diner bij Sesam & Spijs in Delft

In prachtig pand achter het stadhuis in Delft zit Sesam & Spijs. Gaan we net zo lekker eten als het mooie pand doet beloven?

Met de restaurantactie van Albert Heijn ontdek je weer nieuwe restaurants. Zo kwamen wij terecht bij Sesam & Spijs in Delft, gevestigd in een prachtig pand net achter het stadhuis. Buiten staat een klein terras met twee tafels, voor de rest biedt het restaurant binnen plaats aan haar gasten. Het restaurant is leuk ingericht met banken en stoeltjes, dat zorgt voor een gezellig sfeertje.

Er was een speciaal menu vanwege de AH actie: je kiest samen met je tafelgenoot drie koude en drie warme gerechtjes en eet die als ‘shared diner’ op. Leuke variatie op het normale voor-, hoofd- en nagerecht!

We kozen o.a. de gamba-lolly, kalfswang en heilbot. Stuk voor stuk erg mooie gerechtjes, kleine kunstwerkjes. Voor een shared diner waren het hele kleine porties. Als je stevige trek hebt is het net te weinig. Dus niet geschikt na een zware shop-dag 🙂

Het concept is leuk, samen genieten van kleinere gerechtjes. Dat is kenmerkend aan dit restaurant en sprak ons ook aan. We had duidelijk doorgegeven dat alles glutenvrij moest worden klaargemaakt. De keuken / bediening had daar wel wat moeite mee want we moesten heel duidelijk aangeven dat het echt belangrijk was dat alles glutenvrij was, er werd wat makkelijk op gereageerd. Uiteindelijk kwam het wel goed, maar glutenvrij eten kent wat ons betreft geen nuances. Het moet echt volledig glutenvrij zijn en het liefst willen we dat ook maar één keer hoeven zeggen zodat de hele tafel daarna een gezellige avond heeft.

Meer info?
Bezoek aan: Sesam & Spijs
Te: Markt 3, Delft
Op: 9 augustus 2015
Website: www.sesamenspijs.nl