Meteen naar de inhoud

Lunch bij Strandclub Rozee in Hoek van Holland

Het is zomer! En dan is een dagje naar het strand natuurlijk heerlijk. We gingen lunchen bij strandclub Rozee in Hoek van Holland.

Van een ochtendje op het strand krijg je trek, dus lunchen! We vonden het terras van strandclub Rozee er aantrekkelijk uitzien met grote banken en dikke kussens, daar vonden we een plekje.

Vandaag maakt Stefan zijn mijn rol als ‘met gluten’ meer dan waar: een radler biertje met brood met kroketten. Af en toe mag het, toch? 😉 Het was lekker, al was het niet zo veel. Twee boterhammen met twee kroketten en een kleine salade; nog wel een beetje trek daarna. Er lag gelukkig nog een gezonde appel in de auto! Ilona koos een glutenvrij broodje carpaccio, dit waren twee wat kleinere afbakbroodjes, opengevouwen en belegd met carpaccio. Het smaakte vers, was erg lekker! Ondertussen hield de bediening goed in de gaten of we nog genoeg te drinken hadden.

Ook al moest er onverwacht glutenvrij eten worden geserveerd, het duurde niet extra lang en het ging allemaal vrij gemakkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar, ook leuk voor een lunch tijdens een dagje strand!

Meer info?
Bezoek aan: Strandclub Rozee
Te: Zeekant 41, Hoek van Holland
Op: 1 augustus 2016
Website: www.strandclubrozee.nl