Meteen naar de inhoud

Diner bij Jamie’s Italian in de Markthal Rotterdam

Jamie Oliver, wie kent hem niet… Zijn eerste Italiaanse restaurant in Nederland is geopend en wel in de Markthal in Rotterdam. Hoog tijd voor een bezoek!

Jamie’s Italian bevindt zich in de Markthal in Rotterdam. De Markthal is sowieso een bezoek waard en vandaag komen we er achter of Jamie’s Italian dat ook is… We wilden een dag van te voren reserveren en het bleek al aardig vol te zitten. Om 16.00u was er nog plek, dus we gingen voor de late lunch of vroeg diner – ach, het is nooit te laat of te vroeg om te eten.

Er stond keurig een tafeltje voor ons klaar en je waant je direct in het buitenland: Nederlands is duidelijk niet de voertaal van de bediening. Half Engels, half Nederlands werden we naar onze tafel begeleid en voorzien van een menukaart. We bestelden een drankje en dat liet even op zich wachten. Gelukkig had onze serveerster dat ook in de gaten en ging ze er snel achter aan.

Als hoofdgerecht kozen we de spaghettini met verse krab en de glutenvrije Porcini Fettuccini, een pasta met wilde paddenstoelen. Als je trek hebt is de grote versie zeker aan te bevelen, onze borden waren in elk geval leeg 😉 De prijs valt overigens mee; 12 euro voor een grote pasta. glutenvrij brood hebben ze trouwens niet, wel lekkere olijven. Als pasta is er voor de glutenvrije eters Penne.

Ook de desserts zijn het proberen waard, wij kozen de amandeltaart en de glutenvrije(!) tiramisu, hartstikke lekker! Helemaal niet lastig glutenvrij eten bij Jamie’s Italian dus, wij gaan zeker nog eens terug om te genieten van een goede lunch of diner.

Meer info?
Bezoek aan: Jamie’s Italian
Te: Markthal, Rotterdam
Op: 7 februari 2016
Website: www.jamieoliver.com/italian