Diner bij Oceans Square in Scheveningen

Na een goede strandwandeling een hapje eten met uitzicht op het Kürhaus in Scheveningen, dat is een goed begin! We gingen dineren bij Oceans Square…

5 metzondergluten
5.8 van onze bezoekers (1 beoordeling)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
In het laatste weekend dat je met de Albert Heijn-actie (tweede menu gratis) uit eten kon gaan, hebben we daar uiteraard nog even gebruik van gemaakt. Deze keer gingen we naar Scheveningen, waar we op het plein voor het Kürhaus gingen eten bij Oceans. Het restaurant is niet heel groot, dus in de winter is het terras overdekt en verwarmd waardoor er aanzienlijk meer ruimte is voor de gasten. Het waait wel een beetje en is niet heel erg warm, dus trek je trui aan.We gingen voor een driegangenmenu en besloten het voorgerecht voor twee personen te nemen en deze te delen. Het was een proeverij van een aantal sashimi, een oester en een garnaal. Erg lekker en vers, niet erg veel. Als hoofdgerecht kozen we beide voor de zeebaars, een prijzig gerecht (€ 27,50) maar een van onze favorieten! De zeebaars was heerlijk, echt een lekker stukje vis geserveerd op een avocado salsa – lekkere combinatie. glutenvrije friet is er echter niet, op verzoek werd een alternatief gebracht; een smaakloze puree.De bediening verliep niet heel vlot. Kennis van de glutenvrije keuken ontbrak en er is wel een keer of drie gevraagd of we de AH-kaart al hadden ingeleverd en ook de drank liet lang op zich wachten. Als dessert kozen we de chocolade brownie (met gluten) en de creme brulee (glutenvrij). De brownie smaakte goed, de creme brulee was lekker maar een beetje koud. Al met al hebben we o.k. gegeten, maar de setting (beetje koud en niet echt sfeervol) en de matige bediening voor een hoge prijs lokken ons helaas geen tweede keer…

Meer info?
Bezoek aan: Oceans Square
Te: Deynootplein 129, Den Haag (Scheveningen)
Op: 30 januari 2016
Website: www.oceansdenhaag.nl


Ben jij ook bij Oceans Square geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!