Diner bij eetcafé Beekveld in ‘s-Hertogenbosch

Beekveld is een gezellig eetcafé in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Eens kijken of we daar ook lekker kunnen eten…

8.9 metzondergluten
8.3 van onze bezoekers (1 beoordeling)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Zonder reservering kwamen we terecht bij eetcafé Beekveld. Het bleek een café te zijn dat is aangesloten bij de horeca-alliantie van de Nederlandse Coeliakie Vereniging, dus dat zou voor het glutenvrije diner wel goed komen! Op de kaart staan de allergenen niet apart aangegeven, maar na overleg wat de mogelijkheden waren bestelde we de ‘reis op tafel’, een wisselend gerecht in het teken van een bepaald werelddeel, dit maal Thais en een glutenvrije een kogelbiefstuk met kruidenboter. Daarbij apart gebakken frietjes. Toen er na een paar happen een glas bier om ging en natuurlijk uitgerekend op het glutenvrije diner terecht kwam, kwam er snel een nieuw bord met eten op tafel. Wat een goede service!

De reis op tafel bleek een goede keuze geweest te zijn, een bord vol heerlijk eten: een kipspies met rijst, sperzieboontjes, ei en pittige kip. Ook het glutenvrije diner was goed verzorgd en smaakte prima.Eetcafé Beekveld is echt een aanrader voor een diner in ongedwongen sfeer met vriendelijke bediening. Hou er wel rekening mee dat het druk kan zijn. Als je zeker wilt zijn van een plekje, reserveren dus!

Meer info?
Bezoek aan: Eetcafé Beekveld
Te: Kruisstraat 25, Den Bosch
Op: 27 februari 2016
Website: http://eetcafebeekveld.nl


Ben jij ook bij eetcafé Beekveld geweest? Laat hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!