Meteen naar de inhoud

Diner bij De Italiaan in Amsterdam (2016)

Bijna twee jaar geleden waren we hier ook al: De Italiaan in Amsterdam. Eens kijken of de pizza’s nog steeds zo lekker zijn!

Bij De Italiaan in Amsterdam zijn we twee jaar geleden al eens pizza wezen eten. Dat was toen erg lekker! Nu we weer in Amsterdam waren besloten we nog eens terug te gaan.

Om met elkaar te kunnen delen kozen we allebei voor een glutenvrije pizza. De pizza diavola; een goed gevulde pizza met tomatensaus, mozarella, salsiocia piccante, rode ui, kappertjes en olijven, en de pizza spinacina; met mozzarella, spinazie, geitenkaas, grana padano, balsamico uien en pijnboompitten. Vooraf kregen we alleen olijven, goed afgestemd op de volledig glutenvrije bestelling, want anders krijg je ook brood vooraf. Terwijl we wachtten op onze pizza’s stroomde de zaak goed vol. Reserveren is dus echt nodig als je zeker wilt zijn van een plekje.

De pizza’s hadden een knapperige bodem en smaakten erg goed, een goede bodem voor (in dit geval) een concert in Paradiso! Tot de volgende keer! 🙂 Misschien dan eens het glutenvrije biertje proberen dat op de kaart staat…

Meer info?
Bezoek aan: De Italiaan
Te: Bosboom Toussainstraat 29, Amsterdam
Op: 28 maart 2016
Website: www.deitaliaan.com/