Meteen naar de inhoud

Diner bij Umami in Hengelo

Oriental eten in het oosten van het land bij Umami in Hengelo. Hoe smaakte het “Verre Oosten”…?

Umami is redelijk groot restaurant met een eigen parkeerplaats direct naast het restaurant. Het restaurant is mooi en sfeervol ingericht. We werden naar onze tafel begeleid, een van de tafels aan de zijkant van het restaurant. Hier staan veel tafels naast elkaar, voor het mooi misschien net iets te dicht bij elkaar. Maar het restaurant was niet helemaal vol, dus we konden heerlijk rustig dineren.

We kozen voor de proeverij – vier voorgerechten, vier hoofdgerechten en drie nagerechten. Maar zou dat ook glutenvrij kunnen…? De bediening gaf aan dat dit geen probleem was, er werden wat dingen vervangen als deze niet glutenvrij waren.

We begonnen met sushi, daarna kabeljauw en als topper van de voorgerechten de garnalen met mosterd/wasabi-saus. Heerlijk! De hoofdgerechten kwamen allemaal tegelijk, de tafel stond vol. Van nasi tot warme kipsalade. De drie nagerechten waren ook stuk voor stuk heerlijk, met onder andere ijs van Van der Poel, welbekend in het oosten van Nederland 🙂

Met goedgevulde buiken verlieten we het restaurant, na een fijne avond: Gezellig lang tafelen, vriendelijke bediening, wijntje er bij..voor herhaling vatbaar!

Meer info?
Bezoek aan: Umami
Te: Deldenerstraat 24, Hengelo
Op: 29 april 2016
Website: http://www.umamihengelo.nl