Ontbijt bij Bertmans in Rotterdam

Een ontbijtje (of brunch ;)) bij Bertmans. Na alle goede verhalen moesten we dat zelf ook proberen… Dus glutenvrij ontbijten in Rotterdam! 

8.1 metzondergluten
8.2 van onze bezoekers (4 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Een lekker ontbijtje buiten de deur, daar gingen we voor naar Bertmans. Het weer was niet zo super, dus we konden helaas niet op het grote terras ontbijten - maar binnen is het net zo gezellig. De stoere inrichting met bakstenen, hout en veel planten doet sfeervol aan. Ondanks dat het een doordeweekse ochtend was zat de zaak aardig vol, maar gelukkig was er nog plek voor twee!

Op de kaart staat goed aangegeven welke opties glutenvrij of vegan zijn. We gingen allebei voor de pannenkoekjes, die zijn standaard glutenvrij. Het duurde even voordat ze op tafel verschenen, dus ondertussen konden we genieten van de goede koffie van Giraffe (en ze serveren ook flat whites - onze favoriete koffie!).De pannenkoekjes smaakten uitstekend! Het was een stevig ontbijt, dus we konden er tegen aan 😉 Al met al een leuke zaak voor ontbijt of lunch!

Meer info?
Bezoek aan: Bertmans
Te: Zaagmolenkade 15, Rotterdam
Op: 21 juni 2016
Website: www.facebook.com/bertmans.rotterdam


Ben jij ook bij Bertmans geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!