Meteen naar de inhoud

High Tea bij Theehuis Dennenoord in Nutter

Op misschien wel de warmste dag van het jaar bezochten wij theehuis Dennenoord in Nutter voor een glutenvrije high tea.
Na een tocht door het mooie landschap kwamen wij aan bij Theehuis Dennenoord, waar we een reservering voor een volledig glutenvrije high tea hadden gemaakt. Aangekomen bij het theehuis bleek het terras heerlijk beschut te liggen onder hoge bomen en waar nodig nog een parasol.

We werden vriendelijk ontvangen en konden een tafeltje op het terras uitkiezen. Daarna werd de high tea uitgelegd. We konden verschillende smaakjes thee kiezen en ook twee soort ice tea. We kozen allebei een lekkere theesoort uit en later bestelden we ter verkoeling ook een frisse ice tea.

Voorafgaande aan de high tea kregen we een klein tomatensoepje. Daarna verscheen de high tea: scones met clotted cream en jam, cakejes, een soort cheesecake, pizzatje, quiche, en broodjes met tapenade en kerriesalade. Het was heerlijk. Vooral de scones (luchtig!) en de cheesecake spanden de kroon.

We hebben echt genoten van een onbezorgde glutenvrije high tea bij Theehuis Dennenoord. Voor alle lekkernijen werd een goed glutenvrij alternatief geserveerd. Je betaalt ietsje extra voor de glutenvrije variant, maar dan heb je ook wat! De service is ook prima, je kunt in alle rust genieten van de high tea op het terras (of binnen bij slecht weer) op een erg mooie locatie!

Meer info?
Bezoek aan: Theehuis Dennenoord
Te: Vasserweg 39, Nutter
Op: 20 juli 2016
Website: www.theehuisdennenoord.nl/