Lunch/Diner bij Haka Pure Salad Bar in Delft

Let op! Haka doet helaas alleen nog catering voor bedrijven!

Midden in het centrum van Delft vind je Haka, een pure saladebar met een volledig glutenvrij assortiment. Daar moesten we eens langs…

8 metzondergluten
8.3 van onze bezoekers (1 beoordeling)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Haka! De dans uit Nieuw Zeeland was de inspiratie voor de salade bar in hartje Delft. Het concept staat voor een gezonde maaltijd en gaat uit van bezorgen en afhalen. Er staan een paar tafeltjes en gelukkig was er een vrij, zodat we bij Haka konden genieten van de salade.Op de kaart staat een klein aantal warme gerechten, vele salades en een aantal side-gerechten en zoete gerechtjes (o.a. glutenvrije chocoladetaart!). Ook is het mogelijk zelf je salade samen te laten stellen. Genoeg keuze want alles is glutenvrij. Wij gingen beide voor een salade, eentje met (Delfts) blauwe kaas en eentje met feta en nacho's.

Samen met een slow juice appelsap erbij was het echt genieten. Goed gevulde salades en een flinke portie, we konden zelfs nog wat meenemen voor de lunch de volgende dag. Dus toe aan een gezonde break? Dan is Haka een absolute aanrader!

Meer info?
Bezoek aan: Haka Salad Bar Delft
Te: Wijnhaven 13, Delft
Op: 19 augustus 2016
Website: www.thehaka.nl

Ben jij ook bij Haka geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!