Meteen naar de inhoud

Koffie bij Koffie&Zo in Delft

Als echte koffie-fans gaan we ook regelmatig op pad voor een heerlijke kop koffie met wat lekkers erbij. Dit keer in Delft, op steenworp afstand van de Markt, bij Koffie&Zo! 

In hartje Delft ligt op de hoek van de Koornmarkt en de Peperstraat het koffiezaakje Koffie&Zo. Naast koffie is er veel meer te koop, namelijk bijna alles in de winkel! Veel vintage, sieraden, tassen, leuke hebbedingen… Je kijkt je ogen uit.

Sinds kort zijn er ook glutenvrije opties voor bij de koffie. Zo zijn er kokosballen die vers afgebakken worden. En laatst probeerden we de karamelnoten-bar, heerlijk! Voor de met-gluten bezoeker is de homemade appeltaart ook zeker een aanrader… Dus toe aan een momentje rust als je in Delft bent? Stop dan zeker even bij Koffie&Zo. Vriendelijke ondernemers, goede koffie en wat lekkers erbij. Wat wil je nog meer?

Meer info?
Bezoek aan: Koffie&Zo
Te: Peperstraat 17, Delft
Op: 10 september 2016
Website: www.koffieenzodelft.nl