Meteen naar de inhoud

Diner bij Op Hodenpijl in Schipluiden

Soms ben je meteen weg van een locatie. Zo ook bij Op Hodenpijl. Een oude kerk met een prachtige serre en een mooie tuin. Alles op je bord is biologisch en komt grotendeels uit eigen tuin en stal. Dat belooft veel goeds, op naar Schipluiden!

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je genieten van alle gerechten van de kaart. Op zondag werkt het restaurant met een speciale, kleinere kaart. Wij waren er op zaterdagavond en gingen voor het drie-gangen-menu, dat met € 30 voor een prima prijs wordt aangeboden. Zeker als je bedenkt dat alle gerechten met biologische ingrediënten bereid worden.

We hadden vooraf aangegeven dat Ilona glutenvrij moet eten en dat was geen probleem. Alle gerechten werden, voor zover nodig, aangepast. Vaak was er zelfs geen verschil tussen het ‘met gluten’ en het ‘zonder gluten’ bord. Daar houden we van!
We gingen voor een bietensalade en een tomatentataar vooraf. Als hoofd kozen we het stalgerecht met varkenslende en het visgerecht met schol. De gerechten werden geserveerd met heerlijke puree van erwten en een aardappelsalade.
Heb je tussen de gerechten door zin om even je benen te strekken? Je loopt zo de oude kerk in of het kleine winkeltje met verse groenten, sauzen en thee.

De wijnkaart is klein maar fijn. We kozen voor de witte wijn, de Macabeo. Een aanrader. Een goede, stevige wijn die niet gaat vervelen. En de desserts mochten er ook zijn. Alle toetjes waren glutenvrij! Wat een feest 😉

Meer info?
Bezoek aan: Op Hodenpijl
Te: Rijksstraatweg 20/22, Schipluiden (nabij Delft)
Op: 29 juli 2017
Website: ophodenpijl.nl