Diner bij Friet District in Delft

Let op! Friet District Delft is helaas gesloten… De vestiging in Den Haag is nog wel open.

Hoe smaakt de friet uit de ‘snackbar’ van een sterrenchef? We namen de proef op de som en gingen langs bij Friet District in Delft. Sterrenchef Niven Kunz opende in Delft de tweede vestiging, nadat de eerste open ging in Den Haag. Krijg je al zin in een patatje met mayo…? 

7.8 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
In het mooi, oude centrum van Delft misstaat het hippe interieur van Friet District niet. Op een vrijdagavond gingen we langs om een hapje te eten en we waren niet de enige. Het was gezellig druk. Vooraf hadden we al even geïnformeerd of hier ook glutenvrij gegeten kon worden, dat was mogelijk. Eenmaal in het restaurant bleek dat er veel glutenvrij was: de friet, bijna alle sauzen en zelfs het stoofvlees.Ondanks dat er bakjes friet op tafel komen heb je echt het gevoel dat je uit eten bent. Gezellig een wijntje en een lokaal biertje erbij. En het eten mag er zijn. Verse friet, goede sausjes en het stoofvlees was heerlijk. Een tikkeltje zout, maar dat is met een wijntje erbij snel opgelost.
De prijs ligt uiteraard hoger dan in de 'gewone' snackbar. Het is maar waar je het mee vergelijkt; prijzig in verhouding tot een andere snackbar, een koopje in verhouding tot een restaurant. Wij hadden wel het 'uit eten-gevoel', dus dan is het helemaal niet erg iets meer te betalen voor goede friet.
En woon je in de buurt? Het eten kan ook thuisbezorgd worden, al zouden wij de gezellige sfeer in de zaak niet willen missen.Meer info?
Bezoek aan: Friet District
Te: Voldersgracht 4, Delft
Op: 11 augustus 2017
Website: frietdistrict.nl

Ben jij hier ook geweest? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!