Meteen naar de inhoud

High Tea bij Fletcher Hotel Middelburg

Een high tea is altijd gezellig! Kun je bij restaurant DuCo van het Fletcher Hotel in Middelburg onbezorgd genieten van een glutenvrije high tea? We zochten het voor je uit! 

We hebben zin in een high tea! We gingen eens op zoek naar een Fletcher hotel waar we dat konden doen. De vestiging in Bergen op Zoom biedt wel een glutenvrije high tea, maar zat helaas vol. Fletcher Burgh Haamstede biedt helemaal geen glutenvrije high tea aan. Toen kwamen we uit in Middelburg en jawel, daar was een glutenvrije high tea mogelijk en plaats in het restaurant. Op naar Zeeland!

Met koffie of thee naar keuze verscheen de high tea op tafel. Er werd keurig gevraagd of we eerst de zoete of de hartige gerechtjes wilden. We gingen voor hartig. Een lekker tomatensoepje, een groente omelet en vier broodjes verschenen op tafel. De broodjes waren stuk voor stuk belegd met vleeswaren, een afwisseling met iets anders dan vlees had zeker ook lekker geweest.

Na het hartige gedeelte kwam het zoet! Na de redelijk uitgebreide hartige collectie viel het zoete aanbod een beetje in het niet. Twee soorten cake, chocolade en amandel, vergezeld door karamelsnoepjes en chocoladestaafjes. Lekker, maar niet heel spectaculair. De met-gluten collectie van het zoet was uitgebreider met o.a. appeltaart en soesjes.

Kortom, een prima high tea met lekkere, niet al te spannende, gerechtjes, geserveerd door zeer vriendelijke medewerkers.

Meer info?
Bezoek aan: Restaurant Duco van Fletcher Hotel Middelburg
Te: Loskade 1, Middelburg
Op: 25 november 2017
Website: fletcherhotelmiddelburg.nl