Meteen naar de inhoud

Diner bij De Centrale in Delft

Van Vleeshal naar Korenbeurs, naar discotheek en nu: Restaurant de Centrale! Gevestigd in een mooi pand midden in het centrum van Delft. Lees hier onze review en laat ook jouw beoordeling achter!

We kregen de tip om bij de Centrale te gaan genieten van een verrassingsmenu. Daar zijn we dol op… Genieten van verschillende gerechtjes zonder de menukaart open te hoeven slaan. Wij zijn geen moeilijke eters dus alles kan, als de keuken maar rekening houdt met 1x glutenvrij!

Na binnenkomst zaten we een tijdje te genieten van het gezellige en innovatieve interieur voordat we welkom werden geheten. We kozen meteen met ons gezelschap van vier voor het 4-gangen verrassingsmenu, mét wijnarrangement. Vooraf kregen we brood geserveerd met een hummus en olie-dip. Ook glutenvrij brood, met eigen dip :-). De eerste wijn werd ingeschonken door een heel enthousiaste medewerker van de Centrale. Wat een leuk verhaal bij de wijn en bij elke gang keerde hij net zo enthousiast terug aan onze tafel om over de volgende wijn te vertellen. Heel leuk! De wijn bleek ook heel erg goed gekozen met de gerechten die op tafel verschenen.

Eén voor één verschenen de gerechten op tafel. Een paar van de gerechten: witlofsalade met kaas, asperges met vlees, een courgettesoepje en chococoladecreme met kastanje ijs en merengue als dessert. Elk gerecht had ingrediënten die we zelf eigenlijk niet vaak gebruiken, leuk om te proeven! Waar nodig werden de gerechten aangepast naar glutenvrij, maar er werd niets weggelaten. Als een ingrediënt niet glutenvrij was, werd een alternatief geserveerd.

Wij zijn erg enthousiast over de Centrale en gaan zeker vaker genieten van de fijne sfeer en heerlijke gerechten! Oh, een tip als je gaat dineren: reserveren als je zeker wilt zijn van een plekje!

Meer info?
Bezoek aan: Restaurant de Centrale in Delft
Te: Voldersgracht 2, Delft
Op: 27 januari 2018
Website: http://www.decentraledelft.nl/