Meteen naar de inhoud

Lunchbuffet bij Van der Valk in Middelburg

Glutenvrij lunchen tijdens het lunchbuffet bij Van der Valk… De combinatie van een buffet en glutenintolerantie is altijd spannend. Gaat dat goed? Jawel, heel goed zelfs! 

Zoooveel eten!
Twee uur gezellig tafelen en onbeperkt genieten van het lunchbuffet met warme en koude gerechten. De kosten zijn het niet, doordeweeks schuif je aan voor € 16,50. In het weekend komt daar een euro bij. Toen we aan kwamen lopen zagen we de gezellige drukte en het vele eten al staan. Hmm!
Bij ontvangst werden we keurig naar onze tafel begeleid en kregen we direct een rondleiding bij het buffet. Daarbij werd verteld wat wel en wat niet glutenvrij was. Het meeste was gelukkig glutenvrij en voor alles dat niet glutenvrij was mocht een alternatief gevraagd worden. Zo kwam er aparte soep en werd de taart vervangen door ijs en vers fruit. 

Van sliptong tot smoothie
De keuze van het buffet is enorm. Koks staan sliptongetjes te bakken en alle gerechten worden continu bijgevuld. Salades, kleine voorgerechtjes, warme maaltijden… te veel om op te noemen. Doordat veel gerechtjes in 1-persoonsporties worden geserveerd en er veel vers wordt bereid en direct op je bord terecht komt, is er weinig kans op kruisbestemming. Ook de verschillende smoothies vielen bij ons erg in de smaak. Heerlijk!
Zeker in het weekend kan het druk zijn, maar de ruimte is zo groot dat je daar aan tafel geen last van hebt. Reserveren is aan te raden.