Meteen naar de inhoud

Lunch bij Kahuna in Breda

De Ginnekenmarkt is een gezellig pleintje in Breda. Bij mooi weer kun je er heerlijk buiten zitten en vanaf het pleintje loop je binnen no time in de mooie natuur rondom Breda. En je kan er nog eten ook! Bij Kahuna bijvoorbeeld. Dat gingen we eens proberen…

Het was een prachtige nazomerdag in Breda en we zochten een plekje op het terras bij café Boerke Verschuren. Ja je leest het goed, niet bij Kahuna. Je kunt namelijk gewoon wat lekkers te drinken bestellen, en via de bediening je bestelling voor de lunch bij Kahuna door laten geven. Super, toch?

Bij Kahuna hebben ze Pokébowls. Dit zijn gerechtjes vol met verse, vaak rauwe ingrediënten en rijst. In de bowl zit vaak verse vis, maar er zijn ook vegetarische/vegan opties. Je kunt je bowl zelf samenstellen of je kunt lekker makkelijk gaan voor een door Kahuna bedachte creatie. Er is zelfs een kidsbowl, met zoete aardappel.

Pokebowl!
Wij kozen onder andere een bowl met vis, de kleine variant. Op de menukaart staan glutenvrije en lactosevrije gerechten aangegeven, handig! De bediening van het café gaf onze bestelling door aan Kahuna en voor de zekerheid ook nog even de extra ‘glutenvrije check’. Want we moeten natuurlijk wel zeker weten dat het een leuke middag blijft!

De bowl werden geserveerd met kleurige viooltjes er op, altijd leuk die details! De ingrediënten proefden echt super vers, het was heerlijk! En de kleine variant was echt genoeg voor een goede lunch.

Kahuna bereidt haar gerechten met verse ingredienten en dat proef je. Alles wat wordt samengevoegd in de bowl past goed bij elkaar, de smaken komen goed samen. Zeker als je gezellig buiten op het terras kunt zitten en daarna nog een wandelingetje maakt door het aanliggende park, is Kahuna echt een aanrader. Wij gaan de andere bowls ook nog eens proberen…! Of who knows, de uitdaging aan en zelf een bowl samenstellen 😉

Meer info?
Bezoek aan: Kahuna in Breda
Te: Ginnekenmarkt 12, Breda
Op: 8 oktober 2018
Website: https://kahunabreda.nl/