Meteen naar de inhoud

Waar koop je verse glutenvrije oliebollen in 2020?

 

De Lijst 2021 is er! Jiehoe! Bekijk hier de lijst verse, glutenvrije oliebollen 2021

 

Het is elk jaar weer even een zoektocht naar lekkere glutenvrije oliebollen (als je ze niet zelf bakt natuurlijk…). Ook in 2020 helpen we je weer een handje, net als de vorige jaren! We gaan weer op zoek naar de plaatsen waar je écht verse oliebollen kunt kopen, denk aan de kraampjes die je tegenkomt op straat. We zullen het overzicht steeds blijven aanvullen met tips van onze lezers. Dus heb jij een tip? Mail ons of stuur een berichtje op Facebook of Instagram! Oh, en zoek je nog een leuk cadeautje? Vergeet dan niet om even helemaal onderaan dit bericht te kijken, nadat je hebt gecheckt waar jij jouw oliebollen gaat halen dit jaar!


verse glutenvrije oliebollen

Verse glutenvrije oliebollen, waar kopen we die? 
OVERIJSSEL
Nienke’sZoete Bakselz verkoop haar producten via Nienke’s in Enschede, zodat je ze daar op kan halen! Enschede, Haverstraatpassage 74.
Bakker Leo –  Check de website en facebook voor meer info! Online te bestellen en je vindt winkels in Almelo (Eskerplein 15 en Vincent van Goghplein 21) en in Rijssen (Winkelcentrum de Hoge Wal). 
Bakkerij ter Avest – Kijk op de website voor meer informatie. Delden, Kortestraat 23.
GELDERLAND
De Gebaksjuwelier – oliebollen af te halen op 30 en 31 december van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk op de website voor meer informatie! Culemborg, Schoolhof West 13A
Le Poole – Verkoopzaterdag op 12 december van 09.00 tot 13.00 uur. Liever laten verzenden? Kan ook! Twello, Koppelstraat 45.
Bert en Diana van Harskamp bakken glutenvrije en lactosevrije oliebollen op 30 en 31 december, 1 euro per stuk, vanaf 14.00 uur af te halen. Vooraf bestellen kan via de facebookpagina, glutenvrijeoliebollen@gmail.com of bellen / appen op 06 – 53915402, uiterlijk 29 december (onder vermelding van aantal, met/zonder rozijnen, afhaaltijd en telefoonnummer)
FLEVOLAND
Heb jij een tip? Laat het weten! 
NOORD-HOLLAND
De oliebollenkraam bij winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp (bij Den Helder) heeft – op bestelling – glutenvrije oliebollen elke vrijdag, zaterdag en oudejaarsdag. Julianadorp, Winkelcentrum Dorperweerth
Coffee & Crafts – op 30 en 31 december worden glutenvrije oliebollen vers gebakken, vooraf bestellen niet mogelijk. Amsterdam, Gerard Doustraat 103A
Klein Geluk Ontbijt & Lunch – Vanaf 22 december worden oliebollen dit jaar ook verzonden! Heemskerk, Maerten van Heemskerckstraat 25a.
ZUID-HOLLAND
Glutenvrij Bij Claudia Noordwijk. Oliebollen met en zonder krenten, ook appelbeignets te koop! Noordwijk, Kerkstraat 87.
The Welsh Bakestone – Gaat ook dit jaar weer oliebollen bakken: houd de Facebookpagina van The Welsh Bakestone in de gaten. Den Haag, Zilverstraat 102a.
Gimsel – Bakt biologische glutenvrije oliebollen, op bestelling. Rotterdam, Mariniersweg 9, Rotterdam
Van de bakker – Oliebollen op bestelling! Met en zonder krenten, 1,25 per stuk. Af te halen op 31 december voor 14.00 uur. Vlaardingen, Schiedamseweg 31.
De kraam van De Oliebollenbakkerij. Verse glutenvrije oliebollen (ook lactosevrij en geschikt voor mensen met een noten/pinda-allergie). Te bestellen via de website om op zaterdagen af te halen. Ook thuisbezorging in de regio Rotterdam voor 3 euro! Nieuwerkerk aan den IJssel, Raadhuisplein 1.
De kraam van Nico Sterrenburg. Verkoopt ook glutenvrije oliebollen. elke zaterdag oliebollen met krenten, mogelijk in de toekomst op meer dagen! Schiedam, Koemarkt
Bakkerij de Anti Gluut  –  Bestellen kan via de website! Dit jaar ook 2 nieuwe verkooppunten, waaronder in Spijkenisse, Bizetstraat 10. 
GRONINGEN
TOET het Toetjesparadijs – 30 en 31 december zijn er verse oliebollen! Groningen, Ubbo Emmiusstraat 19.
FRIESLAND
Heb jij een tip? Laat het weten! 
UTRECHT
Hoeve Ravenstein –  Op bestelling. Op te halen op 29, 30 of 31 december. Baarn, Ravensteinselaan 3.
Bakkerij Puur – Verzenden tot 18 december. Daarna op 29, 30 of 31 december af te halen in de winkel. Glutenvrij, melkvrij, tarwevrij en notenvrij. Op bestelling ook sojavrij.  Amersfoort, Baak van Scharendijke 7.
NOORD-BRABANT
Glutenvrije Lekkernijen – Oliebollen. Minimale afname 5 stuks – 5 euro. Te bestellen via info@glutenvrijelekkernijen.nl en op te halen in Eindhoven.
Yara Scheffers gaat oliebollen en appelbeignets bakken. Zie de Facebook pagina voor meer informatie. Vooraf bestellen wordt op prijs gesteld. Ze kunnen ook worden opgestuurd! De Rips
Gebakkraam Richard Voets – Er worden ook dit ja weer glutenvrije oliebollen gebakken! Check even of er specifieke verkoopdagen zijn. Tilburg, drie locaties: Heyhoef, Westermarkt en bij de Hornbach.
Bakkerij de Anti Gluut  – Op 31 december open van 09.00 tot 16.00 uur. Bestellen kan via de wesite! St. Willebrord, De Gagelrijzen 157. Dit jaar ook 2 nieuwe verkooppunten: Wouwse Plantage, Bleijdenhoeksestraat 12B en Spijkenisse (zie Zuid-Holland)
DRENTHE
Heb jij een tip? Laat het weten! 
ZEELAND
Churros Nederland – Singelstraat 1 in Goes. Ook een locatie op het Van de Biltplein Heinkenszand. Je kunt bestellen via de website. Dit jaar verkopen ze ook glutenvrije oliebollen bakmix voor thuis! Goes, Singelstraat 1
Heerlijk Glutenvrij heeft dit jaar ook glutenvrije oliebollen en appelbeignets. Te bestellen tot en met 28 december, afhalen Oudjaarsdag. Oostsingel 60c in Goes.
LIMBURG
Oui Sans Gluten – Bestellen via de website. Venlo, Herungerstraat 162
LANDELIJK
De G&W gezondheidswinkel verkoopt in sommige vestigingen ook verse, glutenvrije oliebollen.
Freefromshop in Apeldoorn
Ekoplaza – Bij Ekoplaza kan je vaak glutenvrije oliebollen bestellen, check even bij de ekoplaza bij jou in de buurt of dit mogelijk is!
Consenza Bakery – Verse glutenvrije oliebollen die op bestelling bij meerdere winkels in Nederland te koop zijn. Bijvoorbeeld:
De Glutenvrije super in Eindhoven – Meerdere opties, check even de website.
Zaailing in Leiden (glutenvrijemarkt.com)
Happy Bakers
Allergento
Bakkerij ‘t Stoepje – op sommige markten, op bestelling. Informeren kan bij de betreffende ondernemer, kijk via de link waar ‘t Stoepje te vinden is!
 

verse glutenvrije oliebollen

Dit overzicht geeft weer waar je verse glutenvrije oliebollen kunt halen. Uiteraard zijn er ook vele webshops en supermarkten, zoals YAM bij de Jumbo, die glutenvrije (voorverpakte of diepvries) oliebollen verkopen.
Heb jij nog een tip? Stuur ‘m door en we plaatsen hem erbij. Mail ons of stuur een berichtje op Facebook of Instagram!
Cadeautip!

 

Kookboek Geniet Glutenvrij

 


Een heerlijke verzameling recepten die makkelijk thuis te maken zijn. Van ontbijt tot dessert, alle recepten zijn voedzaam, glutenvrij en vegetarisch.

Daarnaast zijn de recepten voorzien van allergie-informatie voor lactose, koemelk, noten en ei, inclusief handige suggesties om de recepten aan te passen naar deze diëten.

Ook vind je veel praktische tips over glutenvrij leven en eten en inspiratie voor het starten met het kweken van je eigen groenten en kruiden.

Dat glutenvrij en vegetarisch eten een feestje is – daarover is met dit boek geen twijfel meer mogelijk. Het perfecte cadeau!

Meer info & bestellen

24,95
Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland.

Kookboek Geniet Glutenvrij