Meteen naar de inhoud

Waar koop je verse glutenvrije oliebollen in 2018?

 

De Lijst 2021 is er! Jiehoe! Bekijk hier de lijst verse, glutenvrije oliebollen 2021
Het is elk jaar weer even een zoektocht naar lekkere glutenvrije oliebollen (als je ze niet zelf bakt natuurlijk…). Dit jaar helpen we je een handje! Hier vind je een lijst van plaatsen waar je écht verse oliebollen kunt kopen, denk aan de kraampjes die je tegenkomt op straat. We zullen het overzicht steeds blijven aanvullen met tips van onze lezers. Dus heb jij een tip? Mail ons of stuur een berichtje op Facebook of Instagram! Oh, en zoek je nog een leuk cadeautje? Vergeet dan niet om even helemaal onderaan dit bericht te kijken, nadat je hebt gecheckt waar jij jouw oliebollen gaat halen dit jaar!


Verse glutenvrije oliebollen, waar kopen we die? 
GRONINGEN
TOET het Toetjesparadijs – van 27 december t/m 5 januari.
Groningen, Ubbo Emmiusstraat 19
FRIESLAND
Jellema Specialiteiten – bestellen voor 24 december. Frankener, Ockingahiem 12.
DRENTHE
Heb jij een tip? Laat het weten! 
OVERIJSSEL
Bakker Leo – bestellen voor 24 december 2018 om op 28 december te kunnen genieten van oliebollen. Check de website even voor meer info! Je vindt winkels in Almelo (Eskerplein 15 en Vincent van Goghplein 21) en in Rijssen (Winkelcentrum de Hoge Wal).
Bakkerij ter Avest – even bellen of e-mail om te bestellen. Delden, Kortestraat 23.
Zoete Bakselz – Zoete Bakselz bakt verse glutenvrije oliebollen op bestelling. Hou de facebookpagina van Zoete Bakselz in de gaten! Borne, Weerselosestraat 275
GELDERLAND
De Gebaksjuwelier – oliebollen af te halen op 31 december van 09.00 tot 15.00. Culemborg, Schoolhof West 13A
Le Poole – Verkoopzaterdag op 15 december van 09.00 tot 13.00 uur. Twello, Koppelstraat 45
Laura en Jantine van glutenvrije pizza in Apeldoorn – bakken op 29 december verse glutenvrije oliebollen! Van te voren bestellen. Apeldoorn, Frambozenlaan 10.
FLEVOLAND
Heb jij een tip? Laat het weten! 
NOORD-HOLLAND
Klein Geluk Ontbijt & Lunch – zaterdag 15 december op de Kerstmarkt in Heemskerk en tot 30 december te bestellen via Facebook, e-mail of telefoon. Heemskerk, De Zevenhoeven 23.
Glutenvrij en Meer. Glutenvrije oliebollen te koop in de winkel. Als ze op zijn, dan is er voorraad beschikbaar in de diepvries. Heemskerk, Ambachtsring 23c
Paula Kat gaf aan ons door dat zij ook glutenvrije oliebollen gaat bakken en verkopen. Stuur haar een berichtje op facebook voor meer informatie! Zaandijk.
ZUID-HOLLAND
De kraam van De Oliebollenbakkerij. Op zaterdagen en op 31 december verse glutenvrije oliebollen (ook lactosevrij en geschikt voor mensen met een noten/pinda-allergie). Nieuwerkerk aan den IJssel, Raadhuisplein 1.
Sjoero’s – o.a. 11 december vanaf 18.30 uur op Lichtjesavond in Delft. Niet alleen oliebollen, maar ook glutenvrije churros! De kraam staat op de hoek van de Brabantse Turfmarkt en de Molslaan.
Gluutlooz & Zo – bestellen voor 26 december, afhalen 28 en 29 december. Brielle, Nobelstraat 69.
Glutenvrij Bij Claudia Noordwijk. De oliebollen zijn af te halen. We checken nog even of dit alleen op bestelling is, dus we houden je op de hoogte! Noordwijk, Kerkstraat 87.
The Welsh Bakestone – Gaat ook dit jaar weer oliebollen bakken: glutenvrij, tarwevrij en zuivelvrij. Hou de facebookpagina van The Welsh Bakestone in de gaten! Den Haag, Zilverstraat 102A
UTRECHT
Hoeve Ravenstein – Op 23 en 28 t/m 31 december worden er verse oliebollen gebakken door Churros4All. Check even de website. Baarn, Ravensteinselaan 3.
Oliebollenbakkerij Nanninga – 31 december verse glutenvrije oliebollen in de kraam (en op andere dagen uit de diepvries). Bestellen heeft de voorkeur. Houten, Tuincentrum de Schouw, Korte Schaft 20.
Sjoero’s – Midwinter Lichtjesfestival van 14.00 uur tot 21:00 in Zeist, Walkart park, het Rond 2
Bakkerij Puur – 29 t/m 31 december versie oliebollen. Bestellen kan tot 27 december. Ook vrij van tarwe, mais, soja, melk en suiker. Amersfoort, Zandkamp 86.
Coöperatie de Nieuwe Graanschuur – Bestellen voor 29 december, 12:00 uur. Het beslag wordt in een glutenvrije omgeving gemaakt, de oliebollen worden gebakken in schone olie en weg gehouden van gluten bevattende producten. Amersfoort, Bloemendalsestraat 19.
NOORD-BRABANT
Bakkerij de Anti Gluut  – Op 31 december open van 09.00 tot 17.00 uur. St. Willebrord, De Gagelrijzen 157
Gebakkraam Richard Voets – op 12 en 19 december worden er weer glutenvrije oliebollen gebakken! Tilburg, klik even op de link voor de exacte locatie.
De Ouwe Taart, bestel voor 26 december en je kunt ze op 31 december tussen 12.00 en 13.00 uur ophalen. Eindhoven, Heezerweg 276.
ZEELAND
Churros Nederland – elke zaterdag en ook 28 t/m 31 december. Niet alleen glutenvrij, maar ook geschikt voor andere intoleranties of allergieën. Goes, Singelstraat 1
LIMBURG
Oui Sans Gluten – 30 en 31 december bestellingen af te halen. Venlo, Herungerstraat 162
LANDELIJK
Consenza Bakery – Verse glutenvrije oliebollen die op bestelling bij meerdere winkels in Nederland te koop zijn. Bijvoorbeeld:
De Glutenvrije Winkel in Amsterdam
De Glutenvrije super in Eindhoven
Zaailing in Leiden (glutenvrijemarkt.com)

– en we zien verder adresjes in alle regio’s van NL en zelfs in België (Hasselt)

Ekoplaza – Bij Ekoplaza kan je vaak glutenvrije oliebollen bestellen, check even bij de ekoplaza bij jou in de buurt of dit mogelijk is!

Dit overzicht geeft weer waar je verse glutenvrije oliebollen kunt halen. Uiteraard zijn er ook vele webshops en supermarkten, zoals YAM bij de Jumbo, die glutenvrije (voorverpakte of diepvries) oliebollen verkopen.
Heb jij nog een tip? Stuur ‘m door en we plaatsen hem erbij. Mail ons of stuur een berichtje op Facebook of Instagram!
P.S. Nog een leuk cadeautje nodig? Geef glutenvrij kookboek Opscheppen 2. Nog geen tientje en nu met gratis verzending binnen Nederland. Meer weten!