Nieuw kookboek Hartstichting met recepten van metzondergluten.com

De Hartstichting staat voor goede en gezonde voeding. Voor het nieuwe kookboek van de Hartstichting mocht metzondergluten.com twee recepten ontwikkelen. Het kookboek van de Hartstichting is vanaf nu gratis te downloaden. 

Feel Good is het thema van het nieuwe kookboek. Je vindt er naast heerlijke recepten ook veel tips om gezond te leven. Een recept voor een voorgerecht en een recept voor een hoofdgerecht zijn gemaakt door metzondergluten.com. Een aubergine taartje met quinoa en blauwe bessen als voorafje en daarna verschijnt de Feel Good Bowl op tafel. Feest! 

Het kookboek van de Hartstichting is gratis te downloaden op Hartstichting.nl. Veel kookplezier! 

We zijn er even tussenuit. :-)

Let op! Alle bestellingen worden op vrijdag 2 oktober verzonden.

Voor je extra geduld ontvang je van ons 10% korting op de kookboeken en etiketten.

Een kortingscode is niet nodig, de korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje. De korting is geldig tot en met donderdag 1 oktober.

Naar de webshop!