Meteen naar de inhoud

Waar koop je verse glutenvrije oliebollen in 2021?

Daar is ‘ie weer! De oliebollenlijst 2021. We blijven de lijst voor jou aanvullen. We gaan net als elk jaar weer op zoek naar de plaatsen waar je écht verse oliebollen kunt kopen, denk aan de kraampjes die je tegenkomt op straat. Soms vind je er ook glutenvrije appelbeignets. Heb jij tips? Geef ze door via e-mail, of stuur een berichtje op Facebook of Instagram!
Jouw favoriete oliebollen-adresje gevonden? Lees dan onder aan deze pagina nog even verder over ons kookboek, of neem een kijkje in de webshop, waar je t/m 12 december kunt profiteren van 10% korting op bijna het hele assortiment!


verse glutenvrije oliebollen

Verse glutenvrije oliebollen, waar kopen we die?
OVERIJSSEL
Bakker Leo – Check de website en facebook voor meer info! Online te bestellen en je vindt winkels in Almelo (Eskerplein 15 en Vincent van Goghplein 21).
Nienke’sZoete Bakselz verkoopt haar producten via Nienke’s in Enschede, zodat je ze daar op kan halen! Enschede, Haverstraatpassage 74.
Hendrien van der Gaag bakt gluten- en lactosevrije oliebollen en appelbeignets en glutenvrije berliner bollen. Hendrien bakt in elk geval op 30 en 31 december. Afhalen in omgeving Deventer.
GELDERLAND
Zoete Boel – Glutenvrije oliebollen en appelbeignets af te halen op 31 december tussen 11.00 en 15.00 uur. Bestellen kan via de website. Nijmegen, Tolhuis.
BUUV – Glutenvrije oliebollen (limoen/kokos) en appelbeignets op 31 december. Bestellen kan via welkom@buuvnijmegen.nl. Houd de website en de socials in de gaten voor meer informatie. Nijmegen, Goffertpark, Hazenkampseweg 312.
Taartenkasteel – Glutenvrije oliebollen af te halen op 30 en 31 december. Afhaallocaties in Beuningen en Druten
De Gebaksjuwelier – Glutenvrije en melkvrije oliebollen af te halen op 30 en 31 december van 09.00 tot 15.00 uur. Zonder bestelling. Culemborg (ook vlakbij Utrecht dus!), Schoolhof West 13A
Le Poole – Oliebollen naturel en met krenten. Er zal waarschijnlijk weer een verkoopzaterdag aankomen in december. Liever laten verzenden? Kan ook! Twello, Koppelstraat 45.
Glutenvrije oliebollen Barneveld – glutenvrije en lactosevrije oliebollen op 31 december, 1 euro per stuk, vanaf 14.00 uur af te halen. Er worden ook appelbeignets gebakken! Vooraf bestellen kan via de facebookpagina of glutenvrijeoliebollen@gmail.com. Er wordt  in overleg ook op 30 december gebakken.
Saars Bakery – Bestellen voor 25 december. Bestellen via Instagram of saarsbakery@hotmail.com. Afhalen op 30 (middag) of 31 december (ochtend/middag). Nunspeet, Gerbrandystraat 102.
FLEVOLAND
Heb jij een tip? Laat het weten!
NOORD-HOLLAND
Coffee & Crafts – op 30 en 31 december worden glutenvrije oliebollen vers gebakken, vooraf bestellen is niet mogelijk. Amsterdam, Gerard Doustraat 103A
Klein Geluk Ontbijt & Lunch – Gaan ook weer bakken! Meer info volgt. Heemskerk, Maerten van Heemskerckstraat 25a.
ZUID-HOLLAND
GLuutlooZ&Zo – Vanag 29 november verkoop van gluten-, lactose-, tarwevrije oliebollen (per 5 stuks). Ook appelbeignets (per 3 stuks), gluten- en tarwevrij. Verkrijgbaar in de winkel of via de website. Kijk voor openingstijden en verzenddagen op de website. Brielle, Nobelstraat 69.
Op de koffie bij Daan – Verkoop van gluten- en lactosevrije oliebollen. Iedere woensdag en zaterdag afhalen vanaf 11.00 uur. Minimaal 1 dag van te voren bestellen via info@bijdaan.net. Bestellen voor oud & nieuw kan ook! Zoetermeer, Luxemburglaan 160
The Welsh Bakestone – Verkoop van oliebollen vrij van gluten, melk en lactose en appelbeignets vanuit de eigen bakkerij op 31 december in Den Haag en bij Gezondheidswinkel Biefit in Naaldwijk op 30 en 31 december (Geestweg 56). Eigen winkel: Den Haag, Zilverstraat 102a.
Biefit – Verkoop van de producten van de Welsh Bakestone (zie hierboven) en vanaf (in elk geval) 18 november ook oliebollen van Le Poole uit Twello te koop. Naaldwijk, Geestweg 56.
De kraam van Nico Sterrenburg. Verkoopt ook glutenvrije oliebollen. elke zaterdag oliebollen, met en zonder krenten. Om teleurstelling te voorkomen kun je vooraf bestellen via een bericht op facebook. Schiedam, Koemarkt
De kraam van De Oliebollenbakkerij. Verse glutenvrije oliebollen met en zonder krenten en appelflappen (ook lactosevrij en geschikt voor mensen met een noten/pinda-allergie). Te bestellen via de website of aan de kraam, om op zaterdagen of op 31 december af te halen. Ook thuisbezorging in de regio Rotterdam. Nieuwerkerk aan den IJssel, Raadhuisplein 1.
Van de bakker – Oliebollen op bestelling. Met en zonder krenten, 1,25 per stuk. Af te halen op 31 december tussen 9.00 en 13.30 uur. Vlaardingen, Schiedamseweg 31.
Glutenvrij Bij Claudia Noordwijk. Oliebollen met en zonder rozijnen, ook appelflappen te koop. Stuur je bestelling voor 26 december naar info@glutenvrijbijclaudianoordwijk.nl of spreek je bestelling in via 0644207966. Ophalen kan vanaf 29 tot 31 december in de winkel. Noordwijk, Kerkstraat 87.
GRONINGEN
TOET het Toetjesparadijs – 30 en 31 december zijn er verse oliebollen! Groningen, Gedempte Zuiderdiep 85.
FRIESLAND
Heb jij een tip? Laat het weten!
UTRECHT
Oliebollenbakkerij Nanning – Vanwege het glutenvrije bakproces worden de oliebollen verkocht vanuit de diepvries, vanaf 20 november. Kijk even op de website voor de openingstijden van de kraam en bestelmogelijkheden. Houten, Tuincentrum de Schouw, Korte Schaft 20.
Lorenzo IJssalon – Glutenvrije oliebollen, verkocht vanuit de diepvries. Kijk even op de website of instagram voor de openingstijden. Bestellen mogelijk. Utrecht, Rijnlaan 29.
Zie ook De Gebaksjuwelier bij provincie Gelderland. In Culemborg, (vlakbij Utrecht).
NOORD-BRABANT
Glutenvrije Lekkernijen Oliebollen, minimale afname 5 stuks – 5 euro. Afhalen op 31 december. Te bestellen via de website en op te halen in Eindhoven, hofstraat 107
Yara Scheffers Oliebollen en appelbeignets. Zie de website voor meer informatie. Vooraf bestellen wordt op prijs gesteld. Ze kunnen ook worden opgestuurd. De Rips
Bakkerij van Gils – Oliebollenverkoop vanaf dinsdag 28 tot en met vrijdag 31 december. Bestellen kan via de website. Brouwerij 21, Chaam. (bezorgt ook, zie hieronder bij ‘Landelijk’
Bakkerij de Anti Gluut -Bakkerij de Anti Gluut – Op 31 december afhalen tussen 09.00 en 16.00 uur. Vooraf bestellen is aan te raden. Daarnaast ook te koop bij Albert Heijn Pollemans in Etten Leur (op = op). St. Willebrord, gagelrijzen 157.
Gebakkraam Richard Voets – vanaf 10 november elke woensdag. Laatste ophaaldag van het jaar: 22 december. Reserveren is gewenst via een bericht op facebook. Tilburg, locatie Heyhoef.
Glutenvrije Super Oliebollen, glutenvrij en vegan. Telefonisch of via facebook/instagram te bestellen. De bakdagen zijn 30 en 31 december van 10.00 tot 16.00 uur. Per zak van 6 oliebollen, geen verzending. Eindhoven, Edisonstraat 10
DRENTHE
Oliebol4u – glutenvrije oliebollen (niet lactosevrij) met ophaaldagen op 30 of 31 december. Vooraf bestellen via de website. Bezorgen is ook mogelijk. Ruinerwold, Dokter Larijeweg 87. Ook locaties in Meppel, Koekange en Zwarstsluis.
Wilma Beugelink – Bakt glutenvrije oliebollen en appelbeignets op bestelling. Op te halen op 30 en 31 december. Bestellen kan via WhatsApp: 0629764725. Assen.
ZEELAND
Heerlijk Glutenvrij Glutenvrije oliebollen. Ook melkvrij en lactosevrij. Bakdagen: 19 november, 16 december en 31 december. uiterlijk 3 dagen voor een bakdag bestellen via whatsapp (zie het nummer op de website), ophalen in overleg. Oostsingel 60c in Goes.
Churros Nederland – Singelstraat 1 in Goes. Ook een locatie op het Van de Biltplein Heinkenszand. Elke zaterdag na 11 uur zijn er glutenvrije oliebollen beschikbaar, en op 29, 30 en 31 december. Goes, Singelstraat 1
LIMBURG
Oui Sans Gluten – Oliebollen met en zonder rozijnen en appelbeignets. 30 en 31 december. 1,15 per stuk. Bestellen via de website, of via het telefoonnummer op de website. Venlo, Herungerstraat 162
LANDELIJK
Bakkerij van Gils – webshop bezorgt in heel Nederland. Kijk op de website voor meer informatie.
Allergento – Afhalen op donderdag en ook bezorging mogelijk. Houd de website en de socials in de gaten voor meer informatie.
De G&W gezondheidswinkel verkoopt in sommige vestigingen ook verse, glutenvrije oliebollen. Vraag het na bij jouw winkel!
Ekoplaza – Bij Ekoplaza kan je vaak glutenvrije oliebollen bestellen, check even bij de ekoplaza bij jou in de buurt of dit mogelijk is!
Happy Bakers – Oliebollen met of zonder rozijnen te koop via de website of via één van de verkooppunten door heel Nederland, die vind je ook via de website.
Bakkerij ‘t Stoepje – op sommige markten, op bestelling. Informeren kan bij de betreffende ondernemer, kijk via de link waar ‘t Stoepje te vinden is!
Hoeve Ravenstein – Heeft glutenvrije oliebollen vanuit de diepvries. Baarn, Ravensteinselaan 3.

verse glutenvrije oliebollen

Dit overzicht geeft weer waar je verse glutenvrije oliebollen kunt halen. Uiteraard zijn er ook vele webshops en supermarkten, zoals YAM bij de Jumbo, die glutenvrije (voorverpakte of diepvries) oliebollen verkopen.
Heb jij nog een tip? Stuur ‘m door en we plaatsen hem erbij. Mail ons of stuur een berichtje op Facebook of Instagram!
Cadeautip!

 

Kookboek Geniet Glutenvrij

 


Een heerlijke verzameling recepten die makkelijk thuis te maken zijn. Van ontbijt tot dessert, alle recepten zijn voedzaam, glutenvrij en vegetarisch.

Daarnaast zijn de recepten voorzien van allergie-informatie voor lactose, koemelk, noten en ei, inclusief handige suggesties om de recepten aan te passen naar deze diëten.

Ook vind je veel praktische tips over glutenvrij leven en eten en inspiratie voor het starten met het kweken van je eigen groenten en kruiden.

Dat glutenvrij en vegetarisch eten een feestje is – daarover is met dit boek geen twijfel meer mogelijk. Het perfecte cadeau!

Meer info & bestellen

24,95
Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland.

Woon je in Amsterdam? Ons boek is ook te koop bij de Glutenvrije Winkel in Amsterdam, Pretoriusstraat 37.
Kookboek Geniet Glutenvrij
Meer shoppen? Neem dan zeker ook even een kijkje in onze webshop!