Meteen naar de inhoud

Klein Geluk Bakery in Heemskerk

Een volledig glutenvrije omgeving, volop taartjes, koeken, bakmixen en granola. Maar niet alleen glutenvrij, ook lactosevrij en vegan. Dat klinkt al super fijn. Wij bestelden er een proeverij voor thuis.

In Heemskerk (Noord-Holland) vind je Klein Geluk Bakery: een plek waar je terecht kunt voor heerlijke glutenvrije, lactosevrije en vegan lekkernijen. Vanaf 30 euro wordt er gratis thuisbezorgd door heel Nederland, zelfs de volgende dag al. Je kunt de producten invriezen, zodat je er op elk gewenst moment van kan genieten. Zo heb je altijd wat lekkers in huis voor glutenvrij bezoek, of weet je zeker dat je altijd een glutenvrij taartje of een lekkere koek voor jezelf achter de hand hebt.

 

Je kunt bij Klein Geluk Bakery super veel verschillende dingen kiezen. Kun je geen keuze maken? Kies dan de verrassingsbox! Wij kozen voor allerlei verschillende dingetjes: een chcoco pecan koek, choco pinda koek, bokkenpootjes en verschillende taartpuntjes: appeltaart, choco amandelbrownie, aardbei vanille munt, stracciatella blauwe bes en stracciatella aardbei. Proeven maar!
Het stracciatella aardbei taartje sprong er voor ons tussenuit. Wat een smaaksensatie: echt precies een heerlijk zoete aardbeismaak met een goede chocoladebite. De appeltaart vonden we ook heerlijk, gewoon precies zoals die hoort te smaken. Van de 2 koeken kiezen we voor de choco pecan koek. Een flinke koek met stevige smaak. Dan de bokkenpootjes. Glutenvrij, lactosevrij, vegan. En wat zien ze er mooi uit! Heb je ooit nog de glutenvolle bokkenpootjes van de bakker geproefd? Verwacht dan niet dezelfde smaak, ook al zien ze er perfect hetzelfde uit. De smaak is anders. Maar super lekker! Echt een momentje genieten. Of een flink moment eigenlijk, want ze zijn lekker groot!

Klein Geluk Bakery Klein Geluk Bakery

We konden natuurlijk niet alles proeven, neem eens een kijkje op de website. Je vindt er bijvoorbeeld ook volledige taarten voor als je een feest geeft. Naast de koeken en taartjes die wij proefden, zijn er nog veel meer variaties. Geniet ervan!
Klein Geluk Bakery
Adres: Maerten van Heemskerckstraat 25A
Website: kleingelukbakery.nl

Heb jij al eens een kijkje genomen in onze webshop? Naast ons kookboek Geniet Glutenvrij vind je er super fijne duurzame producten voor in de keuken en voor onderweg –> Ja, ik wil wel even in de webshop gluren!