Iedere zaterdag: verse glutenvrije appeltaart, af te halen in Delft
Begin je weekend goed met een heerlijke appeltaart! De taart is glutenvrij, lactosevrij en melkvrij. Bestel de appeltaart online en kom ‘m zaterdag halen in Delft. 
De appeltaart
– Voor 6 tot 8 personen.
– Glutenvrij, lactosevrij en melkvrij
– Vers gebakken (je kunt de appeltaart thuis invriezen)
Op zaterdag af te halen in Delft
De heerlijke appeltaart kan afgehaald worden bij ons in Delft. Bezorgen is op dit moment nog niet mogelijk, dan kunnen we niet garanderen dat de taart mooi bij je aan komt. Dus kom ‘m gezellig halen! 🙂 Je kunt de taart ophalen op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg. 
Meerdere appeltaarten? Dat kan!
De appeltaart wordt vers gebakken en geschikt om thuis in te vriezen. Bestel dus zoveel appeltaarten als dat je nodig hebt (of als dat er in je vriezer passen :)) Je bestelt er meerdere door in je winkelmandje op het plusje te klikken, net zolang tot het gewenste aantal is bereikt. 
Opscheppen 2
Wist je dat wij ook een kook- en leesboek hebben uitgegeven vol glutenvrije recepten en verhalen? Je kunt Opscheppen 2 direct mee bestellen met de appeltaart, dan ligt het kookboek ook voor je klaar. 
Kies je favoriete optie:

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de taart afhalen?
Je kunt de taart bij ons afhalen in Delft. Het adres geven we aan je door zodra je bestelt hebt. 

Wanneer kan ik de taart afhalen?
Je kunt de taart afhalen op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Schikt deze tijd niet? In overleg vinden we vast een ander geschikt moment, stuur hiervoor een e-mail naar info@metzondergluten.com

Kan de taart worden bezorgd?
Helaas kunnen we de taarten niet (laten) bezorgen. We willen er zeker van zijn dat de taart heel bij je aan komt en dat kunnen we niet garanderen als we de taart versturen. Vandaar dat de taart alleen kan worden opgehaald. 

Hoe kan ik betalen?
Je kunt betalen via iDEAL, PayPal of Bancontact. (Bancontact wordt veel in België gebruikt.)

Moet ik vooruit betalen?
Je betaalt de appeltaart vooraf. Dan is dat direct geregeld, wel zo handig! 

Is de taart glutenvrij?
Zeker, de appeltaart is glutenvrij, lactosevrij en melkvrij. 

Andere vraag?
We staan voor je klaar via
info@metzondergluten.com