Metzondergluten.com is een veel bezochte website met een groeiend bereik. De website trekt vele unieke bezoekers per maand aan. Dat aangevuld met het groeiend aantal volgers op Twitter en Facebook, maakt metzondergluten.com tot een mooi platform om jouw boodschap onder de aandacht te brengen.

Waarom samenwerken met metzondergluten.com?

  • Specifieke doelgroep met interesse in food, glutenvrij, voeding, gezondheid, uit eten, reizen en koken.
  • Meer dan 1.500 unieke bezoekers en ruim 3.000 pageviews per maand.
  • Honderden actieve volgers op Facebook, Twitter en Instagram.

Samenwerkingsmogelijkheden
Onderstaand vind je de samenwerkingsmogelijkheden die wij momenteel aanbieden. Andere ideeën zijn uiteraard ook welkom!

  • Banner advertentie: Op metzondergluten.com bieden we ruimte aan voor jouw advertenties. We hebben diverse plaatsen op de site waar een advertentie getoond kan worden. Dit zorgt voor veel exposure voor jouw merk! 
    Het is in alle gevallen is het mogelijk de banner op te laten maken door metzondergluten.com. Daarnaast ontvang je maandelijks een uitgebreide rapportage over het succes van jouw advertentie. 
  • Reviews: Naast restaurants reviewen we graag food-gerelateerde zaken, denk aan webshops, kookboeken, etc. Dit zorgt voor een groot bereik voor jouw product. Onze reviews zijn wel eerlijk, zodat we onze lezers een goed beeld geven van het geen we reviewen. Wil je jouw product of restaurant laten reviewen? Nodig ons uit of stuur het op.
  • Recept ontwikkeling: Wij ontwikkelen graag recepten! Dat komt niet alleen tot uitdrukking in onze twee kookboeken, ook exclusief voor jou / jouw bedrijf kunnen we aan de slag. Natuurlijk glutenvrij, maar we kunnen ook zeker rekening houden met verschillende allergenen of andere wensen die zijn gericht op bewuste voeding (denk aan gezonde voeding, minder koolhydraten, suikervrij etc.).
  • Gesponsord bericht op social media: metzondergluten.com heeft een groot bereik op social media. Een gesponsord bericht wordt direct geplaatst op de social media kanalen en zorgt voor een enorm bereik.
  • Iets opsturen? Dat kan! Stuur ons even een mailtje en we geven je het adres door. 

We horen graag van je!
Wil je met ons samenwerken? Leuk! Neem contact op via info@metzondergluten.com en dan maken we er een mooie samenwerking van.

Freelance fotografie
Alle foto’s op metzondergluten.com maken we zelf. Ben jij op zoek naar een goede fotograaf die gespecialieerd is in food- en interieurfotografie? Neem dan contact op met Stefan via zijn bedrijf Pacs Online, op
 www.pacsonline.nl vind je ook zijn portfolio. 

Stefan & Ilona
metzondergluten.com