Lunch bij de Groene Papagaay in Middelburg

Helaas, de Groene Papagaay is gesloten! Erg jammer want (ook) voor de glutenvrije eter was het super! Heb jij andere tips in omgeving Middelburg? Laat het ons weten!

7.5 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Op zoek naar een leuk lunch-adresje met eenvoudige en heerlijke gerechten in het gezellige centrum van Middelburg? Dan is de Groene Papagaay the place to be. We namen de tomatensoep met een tosti en glutenvrije loempia's. De soep is echt een aanrader, heerlijk! Vooral op een kille herfstmiddag. De tosti, tja... Die was een beetje droog. Ook het glutenvrij brood bij de soep (van de bakker Sam Maljaars er tegenover) met een zoute kruidenboter smaakte prima. De boter eigenlijk beter dan het brood. De glutenvrije loempia’s met chilisaus spanden de kroon natuurlijk.Voor de lunch kozen wij voor het brood met de pittige kip met Het kleine karakter van het restaurantje met een leuke serre spreekt mij wel aan. Het eten komt door een luikje vanaf de keuken, echt het oud-Hollandse gevoel! En ook hondjes zijn welkom. 🙂 Pluspunt bij de Groene Papagaay is dat ze voor de glutenvrije eter niet zomaar standaard gerechten hadden, maar echt wat speciale dingen die je thuis niet snel eet. Niet erg culinair, maar dat was onze verwachting ook niet. Minpunt, hoewel het misschien raar klinkt, is dat er erg veel nadruk wordt gelegd op het glutenvrije aspect, waardoor je je bijna bezwaard voelt. Ik vind het fijn om glutenvrij te eten zonder je heel apart te voelen en daarvoor zie en hoor je bij de Groene Papagaay iets te vaak het woord glutenvrij. Ze hebben het goed voor elkaar dus al die nadruk is niet nodig. Maar ik zou zeker teruggaan! Toch maar eens het diner gaan uitproberen denk ik…

Meer info?
Bezoek aan: Restaurant-Lunchroom De Groene Papagaay
Te: Middelburg (provincie Zuid-Holland)
Op: 15 oktober 2013
Website: www.groenepapagaay-middelburg.nl

Ben jij ook bij de Groene Papagaay geweest? Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!