OverMZG

Ilona en Stefan (en onze hond Tyson ;-))

Over metzondergluten.com
“Glutenvrij of niet, weet waar je lekker eet!” Met die gedachte zijn wij, Ilona en Stefan, in 2013 de website metzondergluten.com gestart. Onbezorgd uit eten gaan moet voor iedereen mogelijk zijn, waarbij het niet uit hoeft te maken of je coeliakie hebt of niet. Ilona heeft een glutenintolerantie, coeliakie dus. Stefan niet. Waar kan je allebei lekker en onbezorgd eten? Metzondergluten.com brengt twee werelden samen en schrijft reviews over restaurants bekeken vanuit een persoon mét glutenintolerantie en een persoon zónder glutenintolerantie. 

Naast uit eten gaan houden we van reizen, je zult dan ook regelmatig een stedentrip tegen komen op de site. Daarin vind je de spots die je echt niet mag missen. En natuurlijk gaan wij niet altijd uit eten. Daarom zetten we onze favoriete recepten ook op de site 🙂

In 2016 is ook het eerste magazine uitgekomen: Opscheppen. Een boekje vol interviews en recepten voor liefhebbers van eten. En nummer twee staat op de planning! 🙂 

Zakelijk samenwerken of adverteren?
Dat kan! Kijk op de pagina Zakelijk voor alle informatie. Iets opsturen? Dat kan, naar Laan van Bentvelsen 60, 2614 KH in Delft.

Contact met metzondergluten.com
Tips, ervaringen of een vraag? We horen graag van je. Stuur een mailtje naar info@metzondergluten.com. Je vindt ons ook als @metzondergluten op Facebook, Twitter en Instagram.

Groetjes! Stefan & Ilona
metzondergluten.com

metzondergluten.com is onderdeel van Pacs Online – KvK 24451191 – gevestigd te Laan van Bentvelsen 60, 2614 KH in Delft (let op: dit is géén bezoekadres).

home