Lunch bij Brasserie Staal in Rotterdam

Aan het shoppen in hartje Rotterdam en hongerig? Wij testten de uitvalsbasis in het World Trade Center: Brasserie Staal. Lees nu de hele review!

Review 0
7 metzondergluten
0 van onze bezoekers (0 beoordelingen)
Eten
Service
Sfeer
Bekendheid met coeliakie
Wat vindt Metzondergluten?
Even lunchen in hartje centrum Rotterdam, tussen het shoppen door. Dat is ideaal bij Staal, gevestigd in het World Trade Center aan de Coolsingel. Een gezellige brasserie op een goede locatie. De bediening was er niet heel snel bij, maar we hadden iets lekkers besteld en wat te drinken gekregen. 

We kozen voor de uitsmijter met spek en het glutenvrije broodje met geitenkaas, spek en walnoten. Op de menukaart kun je al zien dat de broodjes glutenvrij zijn te bestellen. de uitmijster is precies wat je verwacht, een simpel maar goed lunchgerecht. Bij de geitenkaas salade zat geen pesto. We vroegen waarom de pesto was weggelaten. Volgens de serveerster was deze niet glutenvrij. Omdat de pesto het gerecht echt afmaakt vroegen we haar het eens na te vragen. Wat bleek, de pesto staat naast het glutenbevattend brood. Ah vandaar. Bij ons rijst nu wel de vraag 'is de pesto verplaatst ten opzicht van vorige keer, het brood, of geen van beiden...?' Maar de voorzichtigheid van de keuken is begrijpelijk en liever dat dan dat ze zomaar vanalles serveren!Heerlijk gegeten in een gezellige tent, maar plan je lunchafspraak met enige ruimte in. Staal is goed op de hoogte en een ideale uitvalbasis voor een onbezorgde glutenvrije lunch tussen het shoppen in de Koopgoot door, of gewoon tijdens de lunchpauze van kantoor!

Meer info?
Bezoek aan: Brasserie Staal
Te: Beursplein 33, Rotterdam (World Trade Center)
Op: 16 december 2013
Website: www.staalrotterdam.nl

Ben jij ook bij Brasserie Staal geweest? De kaart is inmiddels wel weer veranderd! Laat ons hieronder weten wat jij ervan vond!
Wat vinden onze bezoekers? Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!
Sorteer op

Laat als eerste een reactie achter!

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Klik hier om ook jouw beoordeling achter te laten!